İBT WEB

ELEKTRİK SİSTEMLERİ BAKIM VE ONARIMDAN GEÇİYOR

Genel 16.03.2021 - 15:16, Güncelleme: 16.03.2021 - 15:16 3283+ kez okundu.
 

ELEKTRİK SİSTEMLERİ BAKIM VE ONARIMDAN GEÇİYOR

ELEKTRİK SİSTEMLERİ BAKIM VE ONARIMDAN GEÇİYOR

  ELEKTRİK SİSTEMLERİ BAKIM VE ONARIMDAN GEÇİYOR   Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), içme ve kullanma suyunun depolardan hatlara iletildiği terfi noktaları ile kuyulardaki elektrik sistemlerinde bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor.   İçme suyu iletilen tesislerdeki işleyişin aksamaması adına elektrik enerjisi sağlayan gerilim hatlarındaki sistemlerde bakım çalışmalarının rutin olarak yapıldığını aktaran HATSU, içme suyu tesislerindeki elektrik panoları, jeneratörlerin, pompaların ve haberleşme sistemlerinin de bakımdan geçtiğini vurguladı.   Yaşanan pandemi sürecinde büyük önemi olan suyun sağlıklı şekilde iletilmesi adına gece gündüz demeden mobil ekiplerin sahada olduğuna dikkat çeken HATSU, su kaybının önüne geçmek adına tüm önlem adımlarının süreceğine dikkat çekti. 
ELEKTRİK SİSTEMLERİ BAKIM VE ONARIMDAN GEÇİYOR

 

ELEKTRİK SİSTEMLERİ BAKIM VE ONARIMDAN GEÇİYOR

 

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), içme ve kullanma suyunun depolardan hatlara iletildiği terfi noktaları ile kuyulardaki elektrik sistemlerinde bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

 

İçme suyu iletilen tesislerdeki işleyişin aksamaması adına elektrik enerjisi sağlayan gerilim hatlarındaki sistemlerde bakım çalışmalarının rutin olarak yapıldığını aktaran HATSU, içme suyu tesislerindeki elektrik panoları, jeneratörlerin, pompaların ve haberleşme sistemlerinin de bakımdan geçtiğini vurguladı.

 

Yaşanan pandemi sürecinde büyük önemi olan suyun sağlıklı şekilde iletilmesi adına gece gündüz demeden mobil ekiplerin sahada olduğuna dikkat çeken HATSU, su kaybının önüne geçmek adına tüm önlem adımlarının süreceğine dikkat çekti. 

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.