İBT WEB

Elektrik tellerinden çıkan kıvılcımlar korkuttu

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.03.2022 - 09:46, Güncelleme: 14.03.2022 - 00:06 1892+ kez okundu.
 

Elektrik tellerinden çıkan kıvılcımlar korkuttu

Elektrik tellerinden çıkan kıvılcımlar korkuttu

Hatay’ın Samandağ ilçesinde birbiriyle temas eden elektrik tellerinin oluşturduğu kıvılcımlar mahalle sakinlerini endişelendirdi.İlçeye bağlı Çiğdede mahallesinde, gece saatlerinde birbirine değen elektrik telleri kısa devre yaptı. Kıvılcım çıkaran teller, mahalle sakinleri tarafından endişeye neden oldu. Patlama sesi de oluşturan elektrik telleri için ilgili kuruma ihbarda bulunuldu. O anlar, vatandaşın cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
Elektrik tellerinden çıkan kıvılcımlar korkuttu
Hatay’ın Samandağ ilçesinde birbiriyle temas eden elektrik tellerinin oluşturduğu kıvılcımlar mahalle sakinlerini endişelendirdi.
İlçeye bağlı Çiğdede mahallesinde, gece saatlerinde birbirine değen elektrik telleri kısa devre yaptı. Kıvılcım çıkaran teller, mahalle sakinleri tarafından endişeye neden oldu. Patlama sesi de oluşturan elektrik telleri için ilgili kuruma ihbarda bulunuldu. O anlar, vatandaşın cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.