İBT WEB

Emet Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri Gelibolu yangınında görev aldı

08.07.2020 - 06:12, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2414+ kez okundu.
 

Emet Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri Gelibolu yangınında görev aldı

Kütahya Emet Orman İşletme Müdürlüğü yangın müdahale ekibi, Çanakkale Gelibolu yangını için seferber oldu. Çanakkale Gelibolu’da çıkan yangında görev alan Emet Orman işletme Müdürlüğü ekipleri başarılı çalışmalarıyla göz doldurdu. 3 arazöz, su ikmal ekibi ve 12 personelle yangın söndürme çalışmalarına katılan ekip, görevini başarıyla tamamladı. Kontrol altına alınan yangında görev alan 12 kişilik ekip, geçen yıl Domaniç ilçesinde ve Emet Kabaklar yangınında da başarılı çalışmalarıyla büyük takdir toplamıştı.
Kütahya Emet Orman İşletme Müdürlüğü yangın müdahale ekibi, Çanakkale Gelibolu yangını için seferber oldu.
Çanakkale Gelibolu’da çıkan yangında görev alan Emet Orman işletme Müdürlüğü ekipleri başarılı çalışmalarıyla göz doldurdu. 3 arazöz, su ikmal ekibi ve 12 personelle yangın söndürme çalışmalarına katılan ekip, görevini başarıyla tamamladı. Kontrol altına alınan yangında görev alan 12 kişilik ekip, geçen yıl Domaniç ilçesinde ve Emet Kabaklar yangınında da başarılı çalışmalarıyla büyük takdir toplamıştı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.