İBT WEB

EMITT Fuarı'nda Kozanın Yöresel Ürünleri tanıtıldı

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 14.02.2022 - 15:09, Güncelleme: 14.02.2022 - 15:09 1798+ kez okundu.
 

EMITT Fuarı'nda Kozanın Yöresel Ürünleri tanıtıldı

Kozan Belediyesi Dünyanın en büyük 5 turizm fuarı arasında yer alan Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Fuarına katılarak yöresel ürünlerin tanıtımını yaptı

EMITT Fuarı'nda Kozan’ın Yöresel Ürünleri tanıtıldı Kozan Belediyesi Dünyanın en büyük 5 turizm fuarı arasında yer alan Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Fuarına katılarak yöresel ürünlerin tanıtımını yaptı. Kozan Belediyesi İşletme İştirakler Müdürü Burak Kamalı, Sosyal ve Kültür İşleri Müdürü Gökhan Söğüt, Kozan Binboğa Bal Kooperatifi ile stant açarak EMİT fuarında Kozan’ın yöresel ürünlerinin tanıtımını yaptı. Kozan Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi’nde üretilen yöresel ürünler standı ziyaret edenlere tanıtıldı. Turizmciler Kozan standına büyük ilgi gösterdi. Konu ile ilgili açıklama yapan Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan; “Kozan Belediyesi olarak önceki yıllarda olduğu gibi yine bu yıl İstanbul Emitt uluslararası turizm fuarına katılarak Belediyemiz tarafından üreticimize, köylümüze ve üreten kadınlarımıza destek vermeye devam ediyoruz. Üretici köylülerimiz, kadınlarımızın yapmış olduğu ürünleri Köylerimizde anne eli değerek hazırlanan doğal ve yöresel ürünler kadınlarımızdan satın alıp Belediyemize ait tesislerimizde hijyenik ortamda dolum ve paketlemesini yaparak satışa sunulan ürünleri İstanbul EMİT Turizm Fuarına götürerek Fuarda tanıtımın yaparak Kozan’ımızın tanıtımına katkı da bulunduk. Dün olduğu gibi yarında üreticiye köylüye ve kadınlarımıza destek vermeye devam ediyoruz”.Dedi.
Kozan Belediyesi Dünyanın en büyük 5 turizm fuarı arasında yer alan Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Fuarına katılarak yöresel ürünlerin tanıtımını yaptı


EMITT Fuarı'nda Kozan’ın Yöresel Ürünleri tanıtıldı

Kozan Belediyesi Dünyanın en büyük 5 turizm fuarı arasında yer alan Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Fuarına katılarak yöresel ürünlerin tanıtımını yaptı.

Kozan Belediyesi İşletme İştirakler Müdürü Burak Kamalı, Sosyal ve Kültür İşleri Müdürü Gökhan Söğüt, Kozan Binboğa Bal Kooperatifi ile stant açarak EMİT fuarında Kozan’ın yöresel ürünlerinin tanıtımını yaptı.

Kozan Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi’nde üretilen yöresel ürünler standı ziyaret edenlere tanıtıldı. Turizmciler Kozan standına büyük ilgi gösterdi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan; “Kozan Belediyesi olarak önceki yıllarda olduğu gibi yine bu yıl İstanbul Emitt uluslararası turizm fuarına katılarak Belediyemiz tarafından üreticimize, köylümüze ve üreten kadınlarımıza destek vermeye devam ediyoruz.

Üretici köylülerimiz, kadınlarımızın yapmış olduğu ürünleri Köylerimizde anne eli değerek hazırlanan doğal ve yöresel ürünler kadınlarımızdan satın alıp Belediyemize ait tesislerimizde hijyenik ortamda dolum ve paketlemesini yaparak satışa sunulan ürünleri İstanbul EMİT Turizm Fuarına götürerek Fuarda tanıtımın yaparak Kozan’ımızın tanıtımına katkı da bulunduk. Dün olduğu gibi yarında üreticiye köylüye ve kadınlarımıza destek vermeye devam ediyoruz”.Dedi.

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.