İBT WEB

Emniyetten uyuşturucu operasyonu; 4 kişi tutuklandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.04.2022 - 15:01, Güncelleme: 25.04.2022 - 14:19 1594+ kez okundu.
 

Emniyetten uyuşturucu operasyonu; 4 kişi tutuklandı

Emniyetten uyuşturucu operasyonu; 4 kişi tutuklandı

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Kdz. Ereğli İlçesinde uyuşturucu operasyonu operasyon gerçekleştirdi. Operasyonda 8 şüpheli yakalandı.Edinilen bilgiye göre Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ve Yunus ekipleri ile birlikte düzenlenen operasyonda 8 şüpheli şahıs yakalandı. Şüpheli şahıslardan farklı nitelikte ve öldürücü etkiye sahip olan 95 gram uyuşturucu madde, uyarıcı hap, uyuşturucu madde kullanma aparatları ve tabanca ele geçirildi.M.D, E.S. ve K.H. isimli şüpheli şahıslara Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak suçundan adli işlem yapıldı. Adliye sevk edilen S.Ö, B.O, A.İ. ve T.O. isimli şüpheli şahıslar Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma suçundan tutuklanırken, F.K. isimli şahıs ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Emniyetten uyuşturucu operasyonu; 4 kişi tutuklandı
Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Kdz. Ereğli İlçesinde uyuşturucu operasyonu operasyon gerçekleştirdi. Operasyonda 8 şüpheli yakalandı.
Edinilen bilgiye göre Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ve Yunus ekipleri ile birlikte düzenlenen operasyonda 8 şüpheli şahıs yakalandı. Şüpheli şahıslardan farklı nitelikte ve öldürücü etkiye sahip olan 95 gram uyuşturucu madde, uyarıcı hap, uyuşturucu madde kullanma aparatları ve tabanca ele geçirildi.
M.D, E.S. ve K.H. isimli şüpheli şahıslara Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak suçundan adli işlem yapıldı. Adliye sevk edilen S.Ö, B.O, A.İ. ve T.O. isimli şüpheli şahıslar Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma suçundan tutuklanırken, F.K. isimli şahıs ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.