İBT WEB

En skorer oyuncu Melis Gülcan oldu

Siyaset 05.10.2020 - 08:12, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:30 2467+ kez okundu.
 

En skorer oyuncu Melis Gülcan oldu

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Ligi’nde İzmit Belediyespor ile karşılaşan Bellona Kayseri Basketbol’da maçın en skorer oyuncusu Melis Gülcan oldu. Kadir Has Spor Salonu’nda oynanan ve maçın son saniyelerine kadar çekişmeli geçen karşılaşmada, Bellona Kayseri Basketbol’un oyuncusu Melis Gülcan rakip potaya 23 sayı bıraktı. Maçın en skorer oyuncusu olan Gürcan’ı, takım arkadaşı Harris 21 sayı ile takip ederken, İzmit Belediyespor’dan ise Kübra 16 sayı ve Sksniute 16 sayı, Jovanoviç de 14 sayı ile oynadı.
Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Ligi’nde İzmit Belediyespor ile karşılaşan Bellona Kayseri Basketbol’da maçın en skorer oyuncusu Melis Gülcan oldu.
Kadir Has Spor Salonu’nda oynanan ve maçın son saniyelerine kadar çekişmeli geçen karşılaşmada, Bellona Kayseri Basketbol’un oyuncusu Melis Gülcan rakip potaya 23 sayı bıraktı.
Maçın en skorer oyuncusu olan Gürcan’ı, takım arkadaşı Harris 21 sayı ile takip ederken, İzmit Belediyespor’dan ise Kübra 16 sayı ve Sksniute 16 sayı, Jovanoviç de 14 sayı ile oynadı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.