İBT WEB

Ergenekon Mahallesinin Yeni Yerleşim Bölgesine Daha Sağlıklı Altyapı

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 04.01.2022 - 15:35, Güncelleme: 04.01.2022 - 15:35 1661+ kez okundu.
 

Ergenekon Mahallesinin Yeni Yerleşim Bölgesine Daha Sağlıklı Altyapı

Ergenekon Mahallesinin Yeni Yerleşim Bölgesine Daha Sağlıklı Altyapı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Turgutlu ilçesine bağlı Ergenekon mahallesindeki yeni yerleşim bölgesinin ihtiyacı olan kanalizasyon hattı çalışmasını gerçekleştirerek, bölgedeki vatandaşlara daha sağlıklı bir altyapı tesis etti.Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindealtyapı ihtiyaçlarını karşılamaya devam  ediyor. Bu kapsamda Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından  Turgutlu ilçesine bağlı Ergenekon mahallesinde kanalizasyon hattı olmayan yeni yerleşim bölgesinde hat döşeme çalışması gerçekleştirildi. Çalışma ile vatandaşlar sağlıklı ve uzun yıllar kullanabilecekleri altyapıya kavuştular. Mahalle muhtarı Arif Yaşar, çalışmadan memnun kaldığını belirterek, MASKİ’ye teşekkür etti.  
Ergenekon Mahallesinin Yeni Yerleşim Bölgesine Daha Sağlıklı Altyapı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Turgutlu ilçesine bağlı Ergenekon mahallesindeki yeni yerleşim bölgesinin ihtiyacı olan kanalizasyon hattı çalışmasını gerçekleştirerek, bölgedeki vatandaşlara daha sağlıklı bir altyapı tesis etti. Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindealtyapı ihtiyaçlarını karşılamaya devam  ediyor. Bu kapsamda Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından  Turgutlu ilçesine bağlı Ergenekon mahallesinde kanalizasyon hattı olmayan yeni yerleşim bölgesinde hat döşeme çalışması gerçekleştirildi. Çalışma ile vatandaşlar sağlıklı ve uzun yıllar kullanabilecekleri altyapıya kavuştular. Mahalle muhtarı Arif Yaşar, çalışmadan memnun kaldığını belirterek, MASKİ’ye teşekkür etti.
 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.