İBT WEB

ERZİN’DEKİ YANGIN KISA SÜRE KONTROL ALTINA ALINDI

Genel 26.01.2021 - 10:03, Güncelleme: 26.01.2021 - 10:03 2078+ kez okundu.
 

ERZİN’DEKİ YANGIN KISA SÜRE KONTROL ALTINA ALINDI

Hatay'ın Erzin ilçesindeki küçük çaplı orman yangını Hatay Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin hızlı ve kısa zamandaki müdahalesi ile söndürüldü.

Hatay'ın Erzin ilçesindeki küçük çaplı orman yangını Hatay Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin hızlı ve kısa zamandaki müdahalesi ile söndürüldü.   Erzin Yoncadüzü Mahallesinde sabah 9.30 saatlerinde küçük çaplı orman yangını meydana geldi. Durumu gören vatandaşlar 112 Hatay Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ve Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerine haber verdi. Olay yerine kısa sürede gelen HBB ve ilçe belediyelerinin itfaiye ekipleri bölgedeki yangınını kontrol altına alarak söndürdü. Ekipler, çıkan yangında mahallede toplam 3 dekar alanınzarar gördüğü can kaybının olmadığını belirtti.
Hatay'ın Erzin ilçesindeki küçük çaplı orman yangını Hatay Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin hızlı ve kısa zamandaki müdahalesi ile söndürüldü.

Hatay'ın Erzin ilçesindeki küçük çaplı orman yangını Hatay Büyükşehir Belediyesi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Hatay Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin hızlı ve kısa zamandaki müdahalesi ile söndürüldü.

 

Erzin Yoncadüzü Mahallesinde sabah 9.30 saatlerinde küçük çaplı orman yangını meydana geldi. Durumu gören vatandaşlar 112 Hatay Büyükşehir Belediyesi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Hatay Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ve Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerine haber verdi. Olay yerine kısa sürede gelen HBB ve ilçe belediyelerinin itfaiye ekipleri bölgedeki yangınını kontrol altına alarak söndürdü.

Ekipler, çıkan yangında mahallede toplam 3 dekar alanınzarar gördüğü can kaybının olmadığını belirtti.

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.