İBT WEB

Eski Bakan Dağlı’nın koronaya yenik düşen kardeşi toprağa verildi

Genel 24.09.2020 - 11:08, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3601+ kez okundu.
 

Eski Bakan Dağlı’nın koronaya yenik düşen kardeşi toprağa verildi

Eski Orman ve Su İşleri Bakanı Halit Dağlı’nın, koronaya yenik düşen kardeşi Mehmet Dağlı Adana’nın Kozan ilçesinde toprağa verildi. Kozan Asri Mezarlığı Camii’ndeki cenaze törenine eski bakan Halit Dağlı ile Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Arif Dağlı, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Cenaze namazında sosyal mesafe kurallarına dikkat edildi. Cenazenin defnedilmesinin ardından Halit Dağlı ve yakınları taziyeleri kabul etti. Cenaze törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’da çelenk gönderdi.
Eski Orman ve Su İşleri Bakanı Halit Dağlı’nın, koronaya yenik düşen kardeşi Mehmet Dağlı Adana’nın Kozan ilçesinde toprağa verildi.
Kozan Asri Mezarlığı Camii’ndeki cenaze törenine eski bakan Halit Dağlı ile Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Arif Dağlı, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Cenaze namazında sosyal mesafe kurallarına dikkat edildi. Cenazenin defnedilmesinin ardından Halit Dağlı ve yakınları taziyeleri kabul etti.
Cenaze törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’da çelenk gönderdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.