İBT WEB

Eski Zaman Gazetesi binası Bakırköy Adliyesi ek hizmet binası oluyor

10.08.2020 - 17:32, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3947+ kez okundu.
 

Eski Zaman Gazetesi binası Bakırköy Adliyesi ek hizmet binası oluyor

FETÖ’nün kapatılan Yenibosna’daki eski Zaman Gazetesi binasının Bakırköy Adliyesi ek hizmet binası olacağı belirtildi. Binaya "Bakırköy Adliyesi Ek Bina" tabelası asıldı. İstanbul Sulh Ceza Hakimliği kararıyla 4 Mart 2016’da kayyum atanan ve KYK kararıyla TMSF’ye devredilen FETÖ’ye ait Zaman Gazetesi binası Bakırköy Adliyesi ek hizmet binası oluyor. Yeni adliye binası için teslim alma ve dönüştürme çalışmaları sürerken "Bakırköy Adliyesi Ek Bina" tabelası binanın girişine asıldı.
FETÖ’nün kapatılan Yenibosna’daki eski Zaman Gazetesi binasının Bakırköy Adliyesi ek hizmet binası olacağı belirtildi. Binaya "Bakırköy Adliyesi Ek Bina" tabelası asıldı.
İstanbul Sulh Ceza Hakimliği kararıyla 4 Mart 2016’da kayyum atanan ve KYK kararıyla TMSF’ye devredilen FETÖ’ye ait Zaman Gazetesi binası Bakırköy Adliyesi ek hizmet binası oluyor. Yeni adliye binası için teslim alma ve dönüştürme çalışmaları sürerken "Bakırköy Adliyesi Ek Bina" tabelası binanın girişine asıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.