İBT WEB

Eskişehir fuhuş operasyonu: 10 tutuklama

08.07.2020 - 11:32, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2149+ kez okundu.
 

Eskişehir fuhuş operasyonu: 10 tutuklama

Eskişehir’de, "Fuhşa teşvik, aracılık, zorlama ve yer temin" ettikleri iddiası ile yakalanan 15 şüpheliden 10’u tutuklanırken 5 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Edinilen bilgiye göre; Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Cumhuriyet Savcılığının talimatı doğrultusunda Eskişehir, Ankara ve Yalova’da eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. ’Fuhşa teşvik, aracılık, zorlama ve yer temin’ ettikleri öne sürülen 15 şüpheli saklandıkları eve iş yerlerinde yakalanarak gözaltına alındı. Öte yandan emniyetteki işlemlerinin akabinde adliyeye sevk edilen 15 şüpheliden 10’u tutuklanırken, 5 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Eskişehir’de, "Fuhşa teşvik, aracılık, zorlama ve yer temin" ettikleri iddiası ile yakalanan 15 şüpheliden 10’u tutuklanırken 5 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Edinilen bilgiye göre; Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Cumhuriyet Savcılığının talimatı doğrultusunda Eskişehir, Ankara ve Yalova’da eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. ’Fuhşa teşvik, aracılık, zorlama ve yer temin’ ettikleri öne sürülen 15 şüpheli saklandıkları eve iş yerlerinde yakalanarak gözaltına alındı.
Öte yandan emniyetteki işlemlerinin akabinde adliyeye sevk edilen 15 şüpheliden 10’u tutuklanırken, 5 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.