İBT WEB

Eskişehirspor pas çalıştı

Siyaset 19.08.2020 - 09:56, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3805+ kez okundu.
 

Eskişehirspor pas çalıştı

TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor, 2020-2021 sezonu hazırlıklarına devam etti. Eskişehirspor, yeni sezon hazırlıklarını Vali Hanefi Demirkol Tesislerinde yapılan gündüz antrenmanı ile sürdürdü. Teknik Direktör Mustafa Özer ve yardımcı antrenörler yönetiminde çalışan EsEs, ısınma hareketleriyle idmana başladı. Siyah-Kırmızılılar, circuit ve pas çalışmalarının ardından antrenmanı noktaladı.
TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor, 2020-2021 sezonu hazırlıklarına devam etti.
Eskişehirspor, yeni sezon hazırlıklarını Vali Hanefi Demirkol Tesislerinde yapılan gündüz antrenmanı ile sürdürdü. Teknik Direktör Mustafa Özer ve yardımcı antrenörler yönetiminde çalışan EsEs, ısınma hareketleriyle idmana başladı. Siyah-Kırmızılılar, circuit ve pas çalışmalarının ardından antrenmanı noktaladı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.