İBT WEB

Eskişehirspor yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü

Siyaset 18.08.2020 - 09:06, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3767+ kez okundu.
 

Eskişehirspor yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü

TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor, sezon başı hazırlıklarına salon çalışmalarıyla devam etti. Geçen yıl ligde umduğunu bulamayan Eskişehirspor, yeni sezona sıkı bir şekilde hazırlanıyor. Vali Hanefi Demirkol Tesislerinde lige hazırlanan siyah-kırmızılılar, sabah saatlerinde fitness salonunda gruplar halinde gerçekleşen antrenmanda kuvvetlendirme ve çabukluk çalıştı. Bu yılda oldukça genç bir kadroyla mücadele edecek olan EsEs, Teknik Direktör Mustafa Özer ve yardımcı antrenörler gözetiminde çalışmalara devam ediyor.
TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor, sezon başı hazırlıklarına salon çalışmalarıyla devam etti.
Geçen yıl ligde umduğunu bulamayan Eskişehirspor, yeni sezona sıkı bir şekilde hazırlanıyor. Vali Hanefi Demirkol Tesislerinde lige hazırlanan siyah-kırmızılılar, sabah saatlerinde fitness salonunda gruplar halinde gerçekleşen antrenmanda kuvvetlendirme ve çabukluk çalıştı. Bu yılda oldukça genç bir kadroyla mücadele edecek olan EsEs, Teknik Direktör Mustafa Özer ve yardımcı antrenörler gözetiminde çalışmalara devam ediyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.