İBT WEB

Ev sahibi yavru kumrular için bayram temizliğini erteledi

Genel 18.05.2020 - 09:35, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 1877+ kez okundu.
 

Ev sahibi yavru kumrular için bayram temizliğini erteledi

Siirt’te kumrular, bir evin balkonunda bulunan leğene yuva yaptı. Durumu gören ev sahibi kadın, kumru yavruları için bayram temizliğini erteledi. Kent merkezinde oturan Saniye Nas, bayram temizliği yapmak için balkonda bulunan leğenleri indirecekleri sırada kumru ve yavrularını gördü. Kumru ve yavrularının yerini bozmak istemeyen Nas, bu nedenle bayram temizliğini yavrular büyüyene kadar erteledi. Kumru yavrularının zarar görmemesi için düzenlerini bozmadıklarını, sıcaktan etkilenen kuşlara elleri ile su içirdiğini aktaran Nas, "Bayram temizliği yapacağımız sırada şura da bir kumru yavrusu gördük. Daha doğrusu iki tane yavru. Kumru yuvası diyebiliriz. Kuşlara su da verdik. Hiç buraya karışmayacağız, bayram bittikten sonra o yavrularda büyüdükten sonra inşallah orayı temizleyeceğiz" dedi.
Siirt’te kumrular, bir evin balkonunda bulunan leğene yuva yaptı. Durumu gören ev sahibi kadın, kumru yavruları için bayram temizliğini erteledi.
Kent merkezinde oturan Saniye Nas, bayram temizliği yapmak için balkonda bulunan leğenleri indirecekleri sırada kumru ve yavrularını gördü. Kumru ve yavrularının yerini bozmak istemeyen Nas, bu nedenle bayram temizliğini yavrular büyüyene kadar erteledi. Kumru yavrularının zarar görmemesi için düzenlerini bozmadıklarını, sıcaktan etkilenen kuşlara elleri ile su içirdiğini aktaran Nas, "Bayram temizliği yapacağımız sırada şura da bir kumru yavrusu gördük. Daha doğrusu iki tane yavru. Kumru yuvası diyebiliriz. Kuşlara su da verdik. Hiç buraya karışmayacağız, bayram bittikten sonra o yavrularda büyüdükten sonra inşallah orayı temizleyeceğiz" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.