İBT WEB

Ev ve iş yerlerinden hırsızlık anları güvenlik kamerasında

23.09.2020 - 09:08, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3729+ kez okundu.
 

Ev ve iş yerlerinden hırsızlık anları güvenlik kamerasında

Gaziantep’in Nizip ilçesinde 2 ev ile 1 iş yerinden hırsızlık olayını gerçekleştiren ve toplam 22 suç kaydı bulunan şüpheli şahıs yakalandı. Hırsızlık anları güvenlik kameraları tarafından görüntülenen şüpheli, sevk edildiği mahkemece tutuklandı. Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçede meydana gelen evden ve iş yerinden hırsızlık olayları ile ilgili çalışma yaptı. Yapılan çalışmalarda, 2 ayrı ev ile 1 iş yerinden hırsızlık olayını gerçekleştiren ve toplam 22 suç kaydı bulunan şüpheli şahıs yakalandı. Şüpheli şahsın hırsızlık anları ise çevredeki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Yakalandıktan sonra mahkemeye sevk edilen şüpheli şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Gaziantep’in Nizip ilçesinde 2 ev ile 1 iş yerinden hırsızlık olayını gerçekleştiren ve toplam 22 suç kaydı bulunan şüpheli şahıs yakalandı. Hırsızlık anları güvenlik kameraları tarafından görüntülenen şüpheli, sevk edildiği mahkemece tutuklandı.
Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçede meydana gelen evden ve iş yerinden hırsızlık olayları ile ilgili çalışma yaptı. Yapılan çalışmalarda, 2 ayrı ev ile 1 iş yerinden hırsızlık olayını gerçekleştiren ve toplam 22 suç kaydı bulunan şüpheli şahıs yakalandı. Şüpheli şahsın hırsızlık anları ise çevredeki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.
Yakalandıktan sonra mahkemeye sevk edilen şüpheli şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.