İBT WEB

Evde kilitli kalan iki kardeş için itfaiye seferber oldu

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.03.2022 - 14:37, Güncelleme: 13.03.2022 - 14:19 1502+ kez okundu.
 

Evde kilitli kalan iki kardeş için itfaiye seferber oldu

Evde kilitli kalan iki kardeş için itfaiye seferber oldu

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, kilitli evde mahsur kalan iki kardeşin imdadına yetişti.Merkez Kayapınar ilçesi 500 Evler Mahallesi’nde bir binanın 5. katında annelerinin evde yalnız bıraktığı çocuklar, kapıyı açmaya çalışırken kendilerini kilitleyerek evde mahsur kaldı. Komşuların bildirmesi üzerine olay yerine gelen anne de kapıyı açamayınca İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerine haber verildi. Olay yerine kısa sürede intikal eden ekipler, yaşları 1,5 ve 9 olan iki çocuğu yangın merdiveniyle balkondan alarak kurtardı. İtfaiye ekiplerince ailelerine teslim edilen çocukların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Evde kilitli kalan iki kardeş için itfaiye seferber oldu
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, kilitli evde mahsur kalan iki kardeşin imdadına yetişti.
Merkez Kayapınar ilçesi 500 Evler Mahallesi’nde bir binanın 5. katında annelerinin evde yalnız bıraktığı çocuklar, kapıyı açmaya çalışırken kendilerini kilitleyerek evde mahsur kaldı. Komşuların bildirmesi üzerine olay yerine gelen anne de kapıyı açamayınca İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerine haber verildi. Olay yerine kısa sürede intikal eden ekipler, yaşları 1,5 ve 9 olan iki çocuğu yangın merdiveniyle balkondan alarak kurtardı. İtfaiye ekiplerince ailelerine teslim edilen çocukların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.