İBT WEB

Eyupsultan'da taksiyle drift kamerada

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.03.2022 - 18:29, Güncelleme: 27.03.2022 - 18:29 1789+ kez okundu.
 

Eyupsultan'da taksiyle drift kamerada

Eyupsultan'da taksiyle drift kamerada

Mikail BIYIKLI / İSTANBUL, (DHA)- EYÜPSULTAN'da bir sürücü, trafikte taksiyle drift yaparak ilerledi. O anlar ise cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.  Yeşilpınar Mahallesi'nde dün saat 02.00 sıralarında bir taksi şoförü akan trafikte drift yaparak ilerledi. Önündeki bir araçtan cep telefonu kamerasıyla kaydedilen görüntülerde taksicinin trafikteki diğer araçlara aldırmadan caddede drift yaparak ilerlediği görülüyor.(DHA) (FOTOĞRAF)
Eyupsultan'da taksiyle drift kamerada

Mikail BIYIKLI / İSTANBUL, (DHA)- EYÜPSULTAN'da bir sürücü, trafikte taksiyle drift yaparak ilerledi. O anlar ise cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. 
Yeşilpınar Mahallesi'nde dün saat 02.00 sıralarında bir taksi şoförü akan trafikte drift yaparak ilerledi. Önündeki bir araçtan cep telefonu kamerasıyla kaydedilen görüntülerde taksicinin trafikteki diğer araçlara aldırmadan caddede drift yaparak ilerlediği görülüyor.(DHA)

(FOTOĞRAF)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.