İBT WEB

Eyüpsultan’ın gururu milli sporculardan 19 Mayıs mesajı

Genel 18.05.2020 - 08:55, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2612+ kez okundu.
 

Eyüpsultan’ın gururu milli sporculardan 19 Mayıs mesajı

Yıllarca ülkesine hizmet etmiş uluslararası birçok ödül almış Eyüpsultan’ın gururu milli sporcular, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle video mesaj yayınladı. Eyüpsultan’da yaşayan, çeşitli branşlarda Avrupa ve dünya şampiyonlukları bulunan sporcular Serap Özçelik Arapoğlu, Uğur Aktaş ve Mehmet Usda, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Eyüpsultan’ın gururu milli sporcular video mesajda, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlarken, korona virüs ile mücadele edilen bu günlerde "Evde Kal" mesajı vermeyi de unutmadı.
Yıllarca ülkesine hizmet etmiş uluslararası birçok ödül almış Eyüpsultan’ın gururu milli sporcular, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle video mesaj yayınladı.
Eyüpsultan’da yaşayan, çeşitli branşlarda Avrupa ve dünya şampiyonlukları bulunan sporcular Serap Özçelik Arapoğlu, Uğur Aktaş ve Mehmet Usda, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Eyüpsultan’ın gururu milli sporcular video mesajda, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlarken, korona virüs ile mücadele edilen bu günlerde "Evde Kal" mesajı vermeyi de unutmadı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.