İBT WEB

Fabrika inşaatında vinç şaha kalktı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.04.2022 - 14:17, Güncelleme: 22.04.2022 - 13:52 1251+ kez okundu.
 

Fabrika inşaatında vinç şaha kalktı

Fabrika inşaatında vinç şaha kalktı

Bursa‘da bir inşaat alanında bulunan vinç toprak zemin üzerinde ağırlığa dayanamayarak tek tarafı üzerinde durarak adeta şaha kalktı. Ölümden dönen işçiler iş makinesinin o halini cep telefonu kamerasıyla kaydetti.Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Kestel ilçesine bağlı Barakfakih‘de bulunan bir inşaat alanında gerçekleşti. İnşaat çalışmasında kullanılan dev vinç toprak zeminde dengesini kaybederek adeta şaha kalktı. Ölümle burun buruna gelen işçiler panik yaşadı. Şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken vincin o hali kameraya kaydedildi.
Fabrika inşaatında vinç şaha kalktı
Bursa‘da bir inşaat alanında bulunan vinç toprak zemin üzerinde ağırlığa dayanamayarak tek tarafı üzerinde durarak adeta şaha kalktı. Ölümden dönen işçiler iş makinesinin o halini cep telefonu kamerasıyla kaydetti.
Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Kestel ilçesine bağlı Barakfakih‘de bulunan bir inşaat alanında gerçekleşti. İnşaat çalışmasında kullanılan dev vinç toprak zeminde dengesini kaybederek adeta şaha kalktı. Ölümle burun buruna gelen işçiler panik yaşadı. Şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken vincin o hali kameraya kaydedildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.