İBT WEB

Fakülte Bahçesinde Sanat Müzesi

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.04.2022 - 16:17, Güncelleme: 27.04.2022 - 16:13 1889+ kez okundu.
 

Fakülte Bahçesinde Sanat Müzesi

Fakülte Bahçesinde Sanat Müzesi

Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi bahçesinde “Yazma Eğitimi Dersi” çerçevesinde “Hayattan Sanat İzleri Müzesi“ adlı etkinlik gerçekleştirildi. Etkinliğe, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Şaban Çelikoğlu, Doç. Dr. Bayram Gökbulut akademik-idari personel ve öğrenciler katıldı.Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Özgül İnce Samur’un yönlendiriciliğinde; Türkçe Öğretmenliği Anabilim dalı 3. Sınıf öğrencileri Serhat Eroğlu, Şuheda Büyüközer, Hatice Sarıot, İlknur Çilenk ve Fatih Muhammet Emin Demir, yazma eyleminin farklı ve sıra dışı bir sürece dönüşmesi için farklı sanat dallarından eserleri sergileyerek sunum gerçekleştirdiler.Üniversite bahçesini müze ortamına çevirerek ünlü tabloları sergileyen öğrenciler, ünlü sanatçılar Van Gogh, Beethoven, Isadora Duncan ve Salvador Dali’yi canlandırarak eğlenceli ve yaşamsal bir süreç oluşturdular.
Fakülte Bahçesinde Sanat Müzesi
Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi bahçesinde “Yazma Eğitimi Dersi” çerçevesinde “Hayattan Sanat İzleri Müzesi“ adlı etkinlik gerçekleştirildi. Etkinliğe, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Şaban Çelikoğlu, Doç. Dr. Bayram Gökbulut akademik-idari personel ve öğrenciler katıldı.
Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Özgül İnce Samur’un yönlendiriciliğinde; Türkçe Öğretmenliği Anabilim dalı 3. Sınıf öğrencileri Serhat Eroğlu, Şuheda Büyüközer, Hatice Sarıot, İlknur Çilenk ve Fatih Muhammet Emin Demir, yazma eyleminin farklı ve sıra dışı bir sürece dönüşmesi için farklı sanat dallarından eserleri sergileyerek sunum gerçekleştirdiler.
Üniversite bahçesini müze ortamına çevirerek ünlü tabloları sergileyen öğrenciler, ünlü sanatçılar Van Gogh, Beethoven, Isadora Duncan ve Salvador Dali’yi canlandırarak eğlenceli ve yaşamsal bir süreç oluşturdular.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.