İBT WEB

Fatih Sultan Mehmet Köprüsünde trafik kazası 3 yaralı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.08.2021 - 03:37, Güncelleme: 19.08.2021 - 03:37 1487+ kez okundu.
 

Fatih Sultan Mehmet Köprüsünde trafik kazası 3 yaralı

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde trafik kazası; 3 yaralı

Ertan KILIÇ-Ozan URAL/İSTANBUL,(DHA) - FATİH Sultan Mehmet (FSM) Köprüsü Ankara istikametinde seyir halindeki otomobile başka bir otomobil çarpıp kaçtı. Kazada bariyerlere çarpan otomobildeki 3 kişi yaralandı. Kaza, saat 02.00 sıralarında FSM Köprüsü'nde yaşandı. İddiaya göre, Ankara istikametinde ilerleyen ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 34 UL 5410 plakalı otomobile, aynı istikamette seyreden başka bir otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil bariyerlere vururken, çarpan sürücü otomobiliyle kaçtı. 3 KİŞİ YARALI Kazada 34 UL 5410 plakalı otomobildeki 3 kişi yaralandı. İhbar üzerine, kaza yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ve sağlık ekipleri tarafından otomobilden çıkarılan 3 yaralı, ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Polis, kaza nedeniyle köprünün Ankara istikametinde yoğunlaşan trafiği tek şeritten kontrollü olarak sağladı. Otomobilin yoldan kaldırılmasıyla trafik normale döndü. POLİS, KAÇAN SÜRÜCÜNÜN PEŞİNDE Öte yandan, kazayla ilgili soruşturma başlatan polis, kaçan sürücünün bulunması için çalışma başlattı. (FOTOĞRAFLI)
Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde trafik kazası; 3 yaralı

Ertan KILIÇ-Ozan URAL/İSTANBUL,(DHA) - FATİH Sultan Mehmet (FSM) Köprüsü Ankara istikametinde seyir halindeki otomobile başka bir otomobil çarpıp kaçtı. Kazada bariyerlere çarpan otomobildeki 3 kişi yaralandı.
Kaza, saat 02.00 sıralarında FSM Köprüsü'nde yaşandı. İddiaya göre, Ankara istikametinde ilerleyen ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 34 UL 5410 plakalı otomobile, aynı istikamette seyreden başka bir otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil bariyerlere vururken, çarpan sürücü otomobiliyle kaçtı.
3 KİŞİ YARALI
Kazada 34 UL 5410 plakalı otomobildeki 3 kişi yaralandı. İhbar üzerine, kaza yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ve sağlık ekipleri tarafından otomobilden çıkarılan 3 yaralı, ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Polis, kaza nedeniyle köprünün Ankara istikametinde yoğunlaşan trafiği tek şeritten kontrollü olarak sağladı. Otomobilin yoldan kaldırılmasıyla trafik normale döndü.
POLİS, KAÇAN SÜRÜCÜNÜN PEŞİNDE
Öte yandan, kazayla ilgili soruşturma başlatan polis, kaçan sürücünün bulunması için çalışma başlattı.
(FOTOĞRAFLI)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.