İBT WEB

Fatih Terim Stadyumu’nda elektrikler gitti

Siyaset 19.07.2020 - 19:42, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3314+ kez okundu.
 

Fatih Terim Stadyumu’nda elektrikler gitti

Medipol Başakşehir-Kayserispor maçının 66. dakikasına girildiği anda Fatih Terim Stadyumu’nda elektrikler kesildi. Süper Lig’in 33. haftasında Fatih Terim Stadyumu’nda oynanan Medipol Başakşehir - Kayserispor karşılaşması sırasında elektrikler gitti. Müsabakanın 66. dakikasına girildiği sırada bir anda stadyumun elektrikleri kesildi. Bu dakikaya kadar turuncu-lacivertlilerin 1-0’lik üstünlüğü bulunuyordu. Hakemler ve futbolcular daha sonra sahanın içinde elektriklerin gelmesini bekledi.
Medipol Başakşehir-Kayserispor maçının 66. dakikasına girildiği anda Fatih Terim Stadyumu’nda elektrikler kesildi.
Süper Lig’in 33. haftasında Fatih Terim Stadyumu’nda oynanan Medipol Başakşehir - Kayserispor karşılaşması sırasında elektrikler gitti. Müsabakanın 66. dakikasına girildiği sırada bir anda stadyumun elektrikleri kesildi. Bu dakikaya kadar turuncu-lacivertlilerin 1-0’lik üstünlüğü bulunuyordu.
Hakemler ve futbolcular daha sonra sahanın içinde elektriklerin gelmesini bekledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.