İBT WEB

Fatsa’da kumar oynarken yakalanan 5 şahsa 9 bin TL ceza

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.03.2022 - 18:08, Güncelleme: 13.03.2022 - 15:46 1764+ kez okundu.
 

Fatsa’da kumar oynarken yakalanan 5 şahsa 9 bin TL ceza

Fatsa’da kumar oynarken yakalanan 5 şahsa 9 bin TL ceza

Ordu’nun Fatsa ilçesinde polis ekipleri tarafından yapılan denetimde kumar oynadıkları tespit edilen 5 kişiye toplam 9 bin 95 TL idari para cezası uygulandı.İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, devriye görevi sırasında Kurtuluş Mahallesi’nde bir kahvehanede yapılan denetimlerde 5 şahsın kumar oynadığını tespit etti. Masada iskambil kağıtları, bir miktar para ve pulların olduğunu belirleyen ekipler, konuyu nöbetçi cumhuriyet savcısına ileterek, alınan karara istinaden iskambil kağıtları, bin 100 TL para ve 36 adet pula el koydu. Ele geçirilen malzemeler ve kumar oynayan şahıslar gerekli adli işlemler için Asayiş Büro Amirliği’ne götürüldü. Kumar oynadıkları tespit edilen 5 şahsa kişi başı bin 819 TL olmak üzere toplamda 9 bin 95 TL idari para cezası uygulandı.
Fatsa’da kumar oynarken yakalanan 5 şahsa 9 bin TL ceza
Ordu’nun Fatsa ilçesinde polis ekipleri tarafından yapılan denetimde kumar oynadıkları tespit edilen 5 kişiye toplam 9 bin 95 TL idari para cezası uygulandı.
İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, devriye görevi sırasında Kurtuluş Mahallesi’nde bir kahvehanede yapılan denetimlerde 5 şahsın kumar oynadığını tespit etti. Masada iskambil kağıtları, bir miktar para ve pulların olduğunu belirleyen ekipler, konuyu nöbetçi cumhuriyet savcısına ileterek, alınan karara istinaden iskambil kağıtları, bin 100 TL para ve 36 adet pula el koydu. Ele geçirilen malzemeler ve kumar oynayan şahıslar gerekli adli işlemler için Asayiş Büro Amirliği’ne götürüldü. Kumar oynadıkları tespit edilen 5 şahsa kişi başı bin 819 TL olmak üzere toplamda 9 bin 95 TL idari para cezası uygulandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.