İBT WEB

Fatsa’da öğrenci servisleri denetlendi

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.04.2022 - 11:41, Güncelleme: 05.04.2022 - 10:53 1400+ kez okundu.
 

Fatsa’da öğrenci servisleri denetlendi

Fatsa’da öğrenci servisleri denetlendi

Ordu’nun Fatsa ilçesinde öğrenci servislerine geniş çaplı denetimler gerçekleştirildi.Fatsa Kaymakamlığı Okul Servis Araçlarını Denetleme Komisyonu, Fatsa İlçe Jandarma Komutanlığı trafik timleri, Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekibi ve Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ekiplerinin katılımıyla taşıma yapan resmi ve özel servis araçlarının denetimleri gerçekleşti. Denetimlerde araç içerisinde sivil kişilerin olup olmadığını, fazla öğrencinin taşınıp taşınmadığına da bakan ekipler, özellikle aracın arka bölümünde okul taşıtı yazısını kontrol etti.Yapılan denetimlerin sık aralıklarla devam edeceğini söyleyen Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya, “Öğrencilerimizin evlerinden okullarına, okullarından evlerine, güvenli bir şekilde gidip gelmelerini sağlamak üzere belli aralıklarla bu denetimleri yapacağız. Öğrencilerin güvenli ve sağlıklı bir şekilde okullarına taşınmaları için elimizden geleni yapacağız" dedi.
Fatsa’da öğrenci servisleri denetlendi
Ordu’nun Fatsa ilçesinde öğrenci servislerine geniş çaplı denetimler gerçekleştirildi.
Fatsa Kaymakamlığı Okul Servis Araçlarını Denetleme Komisyonu, Fatsa İlçe Jandarma Komutanlığı trafik timleri, Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekibi ve Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ekiplerinin katılımıyla taşıma yapan resmi ve özel servis araçlarının denetimleri gerçekleşti. Denetimlerde araç içerisinde sivil kişilerin olup olmadığını, fazla öğrencinin taşınıp taşınmadığına da bakan ekipler, özellikle aracın arka bölümünde okul taşıtı yazısını kontrol etti.
Yapılan denetimlerin sık aralıklarla devam edeceğini söyleyen Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya, “Öğrencilerimizin evlerinden okullarına, okullarından evlerine, güvenli bir şekilde gidip gelmelerini sağlamak üzere belli aralıklarla bu denetimleri yapacağız. Öğrencilerin güvenli ve sağlıklı bir şekilde okullarına taşınmaları için elimizden geleni yapacağız" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.