İBT WEB

Federasyon Kupası Kartepe’ye alındı

Siyaset 22.09.2020 - 09:02, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3440+ kez okundu.
 

Federasyon Kupası Kartepe’ye alındı

Türkiye Basketbol Ligi Federasyon Kupası Ankara’dan Kocaeli’nin turizm merkezi olan Kartepe’ye alındı. Türkiye Basketbol Ligi Federasyon Kupası karşılaşmaları, Ankara’daki korona virüs salgınının yoğunluğu nedeniyle alınan karar sonucunda daha izole bir ortama sahip olan Kartepe’de yapılacak. Bir hafta ertelenerek 4-11 Ekim tarihlerinde düzenlenecek kupa, iki salonda oynanacak. Kartepe, sezon başında takımların hazırlık kampında tercih ettiği bir yer olarak dikkat çekti. Öte yandan Federasyon Kupası boyunca otele basketbol takımlarından başka müşteri alınmayacağı belirtildi. Ligde mücadele edecek 16. takım ise ilerleyen günlerde belli olacak. Federasyon Kupası’nda mücadele edecek gruplar ise şu şekilde: A Grubu Finalspor - Sigortam.net Gemlik Basket - Semt77 Yalova B Grubu GCT Düzce - Bornova Belediyespor Fethiye Belediyespor - Samsunspor C Grubu Manisa Büyükşehir Belediyespor - Anadolu Basket Bakırköy Basket - 16. takım D Grubu Akhisar Basketbol - Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Mamak Belediyesi - Merkezefendi Belediyesi
Türkiye Basketbol Ligi Federasyon Kupası Ankara’dan Kocaeli’nin turizm merkezi olan Kartepe’ye alındı.
Türkiye Basketbol Ligi Federasyon Kupası karşılaşmaları, Ankara’daki korona virüs salgınının yoğunluğu nedeniyle alınan karar sonucunda daha izole bir ortama sahip olan Kartepe’de yapılacak. Bir hafta ertelenerek 4-11 Ekim tarihlerinde düzenlenecek kupa, iki salonda oynanacak. Kartepe, sezon başında takımların hazırlık kampında tercih ettiği bir yer olarak dikkat çekti. Öte yandan Federasyon Kupası boyunca otele basketbol takımlarından başka müşteri alınmayacağı belirtildi. Ligde mücadele edecek 16. takım ise ilerleyen günlerde belli olacak.
Federasyon Kupası’nda mücadele edecek gruplar ise şu şekilde:
A Grubu
Finalspor - Sigortam.net
Gemlik Basket - Semt77 Yalova

B Grubu
GCT Düzce - Bornova Belediyespor
Fethiye Belediyespor - Samsunspor

C Grubu
Manisa Büyükşehir Belediyespor - Anadolu Basket
Bakırköy Basket - 16. takım

D Grubu
Akhisar Basketbol - Balıkesir Büyükşehir Belediyespor
Mamak Belediyesi - Merkezefendi Belediyesi
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.