İBT WEB

Fenerbahçe, Türk Telekom Stadyumu’na geldi

Siyaset 27.09.2020 - 14:56, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 5372+ kez okundu.
 

Fenerbahçe, Türk Telekom Stadyumu’na geldi

Deplasmanda Galatasaray ile derbi mücadelesine çıkacak olan Fenerbahçe, Türk Telekom Stadyumu’na geldi. Süper Lig’in 3. haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Fenerbahçe’de dün yapılan antrenmanın ardından futbolcular tesislerde kampa girmişti. Sarı-lacivertli kafileyi taşıyan otobüs saat 17.00’de Samandıra Can Bartu Tesisleri’nden hareket ederek maçın oynanacağı Türk Telekom Stadyumu’na geldi.
Deplasmanda Galatasaray ile derbi mücadelesine çıkacak olan Fenerbahçe, Türk Telekom Stadyumu’na geldi.
Süper Lig’in 3. haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Fenerbahçe’de dün yapılan antrenmanın ardından futbolcular tesislerde kampa girmişti. Sarı-lacivertli kafileyi taşıyan otobüs saat 17.00’de Samandıra Can Bartu Tesisleri’nden hareket ederek maçın oynanacağı Türk Telekom Stadyumu’na geldi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.