İBT WEB
Anasayfa Foto Galeri Albüm Bu albüm 2269 kez görütülendi.
 

Korona Karantinası Boyunca En Çok İzlenen 10 Film

Ekleme Tarihi: 11.11.2020 - 11:09

Korona Karantinası Boyunca En Çok İzlenen 10 Film

1/9
Korona Karantinası Boyunca En Çok İzlenen 10 Film

1983 yılında bir Ege kasabasında sıkıyönetim komutanının kızının ölümü üzerine küçük kızı ve babaannesiyle yaşayan Memo idam cezasına çarptırılır. Herkes adalet peşindeyken Memo ve kızı Ova'nın tek isteği birbirlerine kavuşmaktır. Adaletin gerçekleşmesi için ise bir mucize gerekmektedir.

2/9
Korona Karantinası Boyunca En Çok İzlenen 10 Film

Elitlerin çocuklarını gönderdiği Las Encinas, İspanya'nın en iyi ve en seçkin okulu olarak kabul edilmektedir. Okullarının bir depremde yıkılmasının ve yerel meclisin öğrencileri bölgedeki diğer okullara dağıtmasının ardından, işçi sınıfından üç çocuk Las Encinas'a kabul edilir. Her şeye sahip olanlarla kaybedecek hiçbir şeyi olmayanlar arasındaki çatışmanın bir cinayetle sonuçlanmasının ardından olaylar peşi sıra gelişir. Peki işlenen suçun arkasında kim vardır?

3/9
Korona Karantinası Boyunca En Çok İzlenen 10 Film

Dizi, psikanalitik kuramın kurucusu Sigmund Freud‘a odaklanıyor. İzleyiciyi Sigmund Freud’un gençlik yıllarına götüren dizi, Freud’un 19. yüzyıl Viyanası’nda kaybolma vakalarını ve cinayetleri çözme hikâyesini konu alıyor. Ancak bu sırada bir medyumla beraber gizemli bir komploya karışan Freud’u birbirinden ilginç olaylar bekliyor. Freud, 23 Mart‘ta Netflix’te yayınlanacak. Fakat dizi ondan önce 70. Berlin Film Festivali’nde gösterilecek.

4/9
Korona Karantinası Boyunca En Çok İzlenen 10 Film

Genç bir adam olan Hakan’ın İstanbul’da sıradan yaşantısı vardır. Fakat ona verilen görev Hakan’ı 15 milyonluk şehirde yaşayan herkesten daha farklı bir konuma getirir. Şehir tarihten gelen gizemli ölümsüzlerin tehdidi altındadır. Hakan hiç hazır olmasa da ölümsüzleri durdurup şehri kurtarmak zorundadır. İstanbul’un son muhafızı olma vazifesini üstlenen Hakan görevini yerine getirebilecek midir?

5/9
Korona Karantinası Boyunca En Çok İzlenen 10 Film

Cem Yılmaz’ın yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği ‘Karakomik Filmler’ serisinin devam filmi Karakomik Filmler 2" Deli ve Emanet adında iki filmde oluşuyor. Deli, en büyük hayali sevdiği kızın karşısında oturmak olan bir taksicinin, gece mesaisinde başına gelenler olayları konu ederken; Emanet, yetenek yarışmalarına katılıp bu sayede şöhret olmanın hayalini kuran bir danşçının hikayesini konu ediyor.

6/9
Korona Karantinası Boyunca En Çok İzlenen 10 Film

Bir suç dehası planını gerçekleştirmek üzere polisi ustalıkla yönlendirirken sekiz hırsız, rehineler alarak kendilerini İspanya Kraliyet Darphanesine kilitler. La casa de papel Álex Pina tarafından İspanya'daki Antena 3 kanalı için yaratılan bir soygun dizisi. 2 parça halinde yayınlanan tek sezonluk bir dizidir. 2 Mayıs 2017'de ilk kez yayınlanmış, 23 Kasım 2017'de sona ermiştir.

7/9
Korona Karantinası Boyunca En Çok İzlenen 10 Film

Yakın bir gelecekte dünya, ölümcül bir virüsün pençeleri arasına düşmüştür. İnsanların yarısından fazlası salgından etkilenmiştir. Tek çare, herkese bulaşmadan önce virüse bir aşı bulmaktır. Geride kalan az sayıda sağlıklı kişiden biri olan Doktor Lauren (Rachel Nichols), New York'un virüse teslim olmasının ardından Los Angeles'a gelir ve buradaki diğer sağlıklı insanları kurtarabilmek için çalışmaya başlar.

8/9
Korona Karantinası Boyunca En Çok İzlenen 10 Film

filmi dikey bir yapıyı anlatıyor. Bu dikey yapıda yüzlerce kat bulunuyor ve ortaları boş. Sıfırıncı kat, yani mutfakta harikulade yemekler hazırlanıyor ve platform üzerinde her kata limitli süreyle sunuluyor. Her katın ortası delik. Havada süzülen bir platformdan bahsediyoruz, evet. Her alttaki katta bulunan insan bir üstündekinin artıklarıyla besleniyor. “The Platform” insani tüm duyguları büyük ustalıkla seyirciye sunan İspanyol sinemasından. Kısa bir araştırma sonrası filmin %80 İspanyol yapımı olduğunu görüyoruz. Film gerilim öğeleri içeriyor ve +18. Şahsi tavsiyem yemek yerken izlemeyin. Yoğun hayatta kalma güdüleri içeren bir film. Derin ve yoğun bir film olduğu için ister istemez yerli-yabancı başka yorumcuların yazılarına göz ucuyla bakıp esinlenmeden edemedim. İki farklı şekilde ele alınıyor bu filmin verdiği “mesaj”: Biri dini, öteki siyasi yorumlamış. Herhangi bir taraf tuttuğumdan değil, film çok net dini mesajlar içeriyor.

9/9
Korona Karantinası Boyunca En Çok İzlenen 10 Film

Erkek striptizci olarak çalışan bir adamın sevgilisinin kocasının öldürdüğü düşünelere içeri alındıktan sonra yarğılanmak üzere serbest bırakılmasını ve üstüne suç atıldığını kanıtlamasını konu alıyor.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.