İBT WEB

Garnizon Komutan Çalışkan’dan Rektör Uzun’a veda ziyareti

Genel 15.08.2020 - 14:04, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2585+ kez okundu.
 

Garnizon Komutan Çalışkan’dan Rektör Uzun’a veda ziyareti

Bartın Garnizon Komutanı Deniz Kıdemli Albay Mustafa Çalışkan, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’a veda ziyaretinde bulundu. Emekliliğe ayrılmasının ardından veda ziyaretlerine başlayan Çalışkan, Rektör Uzun’a, çalışma süresi boyunca gösterilen ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti. Bartın’da görev yaptığı süre içerisinde üniversiteye verdiği destekten dolayı teşekkürlerini ileten Rektör Uzun ise Çalışkan’a sağlıklı ve mutlu bir ömür diledi.
Bartın Garnizon Komutanı Deniz Kıdemli Albay Mustafa Çalışkan, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’a veda ziyaretinde bulundu.
Emekliliğe ayrılmasının ardından veda ziyaretlerine başlayan Çalışkan, Rektör Uzun’a, çalışma süresi boyunca gösterilen ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.
Bartın’da görev yaptığı süre içerisinde üniversiteye verdiği destekten dolayı teşekkürlerini ileten Rektör Uzun ise Çalışkan’a sağlıklı ve mutlu bir ömür diledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.