İBT WEB

GAZİ’YE SU İLETİMİ KAYIPSIZ ŞEKİLDE SAĞLANDI

Genel (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 01.02.2021 - 14:12, Güncelleme: 01.02.2021 - 14:12 1903+ kez okundu.
 

GAZİ’YE SU İLETİMİ KAYIPSIZ ŞEKİLDE SAĞLANDI

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), arızalanarak içme suyu kaybının yaşandığı şebekelerde bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), arızalanarak içme suyu kaybının yaşandığı şebekelerde bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.       İçme suyu iletimi görevi gören terfi hatlarında ve şebekelerde yaşanan arızalara ivedi şekilde müdahale ederek su kayıplarının önüne geçme noktasında mücadelesini sürdüren Genel Müdürlük, Kırıkhan ilçesine bağlı Gazi Mahallesi’ne içme suyu ileten hatta oluşan çatlağa 150’lik tamir kelepçesi ile müdahale ederek su kaybının önüne geçildi ve su iletimi tekrardan sağlandı.   Hatların dolmasıyla birlikte içme suyu iletiminin normale döndüğünü belirten HATSU, yaşam kaynağımız olan suyun korunması ve kaybının önlenmesi amacıyla çalışmaların sürdüğünü vurgulayarak, suyun tükenebilen bir kaynak olduğuna ve su tasarrufu konusunda dikkatli olunması gerektiğine dikkat çekti.
Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), arızalanarak içme suyu kaybının yaşandığı şebekelerde bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Hatay Büyükşehir Belediyesi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), arızalanarak içme suyu kaybının yaşandığı şebekelerde bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.    

 

İçme suyu iletimi görevi gören terfi hatlarında ve şebekelerde yaşanan arızalara ivedi şekilde müdahale ederek su kayıplarının önüne geçme noktasında mücadelesini sürdüren Genel Müdürlük, Kırıkhan ilçesine bağlı Gazi Mahallesi’ne içme suyu ileten hatta oluşan çatlağa 150’lik tamir kelepçesi ile müdahale ederek su kaybının önüne geçildi ve su iletimi tekrardan sağlandı.

 

Hatların dolmasıyla birlikte içme suyu iletiminin normale döndüğünü belirten HATSU, yaşam kaynağımız olan suyun korunması ve kaybının önlenmesi amacıyla çalışmaların sürdüğünü vurgulayarak, suyun tükenebilen bir kaynak olduğuna ve su tasarrufu konusunda dikkatli olunması gerektiğine dikkat çekti.

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.