İBT WEB

Genel Müdür Aslay Kullanıcı Seviyesi Bakım Eğitimine Katıldı

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 25.04.2022 - 11:50, Güncelleme: 25.04.2022 - 11:50 1414+ kez okundu.
 

Genel Müdür Aslay Kullanıcı Seviyesi Bakım Eğitimine Katıldı

MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Turgutlu ilçesindeki programında sürücü ve operatörlere yönelik verilen ‘Kullanıcı Seviyesi Bakım Eğitimi’ne katıldı

MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Turgutlu ilçesindeki programında sürücü ve operatörlere yönelik verilen ‘Kullanıcı Seviyesi Bakım Eğitimi’ne katıldı. Genel Müdür Aslay, “17 ilçemizde dev araç filomuzla hemşehrilerimize hizmet veriyoruz. Hizmetlerimizin aksamaması için kurum içi eğitimlerle personelimizin donanımını yükseltiyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün vizyonu doğrultusunda Manisa’mız için çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Burak Aslay, Turgutlu programı kapsamında Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanlığı tarafından verilen ‘Kullanıcı Seviyesi Bakım Eğitimi’ne de katıldı. Şube Müdürü Serdar Akdeniz’den yürüttükleri eğitim programı kapsamında bilgi alan Genel Müdür Aslay’a, Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Serpil Çakır, Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Fehmi Özcan, Depolar Sevk ve İdare Şube Müdür Vekili Tunca Doğan ile MASKİ İlçe Şefi Hüseyin Yelkenci eşlik etti. MASKİ, dev araç filosuyla Manisalıların hizmetinde MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, “17 ilçemizde dev araç filomuzla hemşehrilerimize hizmet veriyoruz. Hizmetlerimizin aksamaması için kurum içi eğitimlerle personelimizin donanımını yükseltiyoruz. Bu kapsamda, 17 ilçemizi de kapsayan ‘Kullanıcı Seviyesi Bakım Eğitimi’nin Turgutlu’daki programına katılarak hem bilgi aldık hem de personelimize başarılar diledik. Hem teorik hem de pratik eğitim verdiğimiz program kapsamında sürücü ve operatörlerimiz kullanıcı seviyesindeki arızalara müdahale edebilecek konuma geliyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün vizyonu doğrultusunda Manisa’mız için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Turgutlu ilçesindeki programında sürücü ve operatörlere yönelik verilen ‘Kullanıcı Seviyesi Bakım Eğitimi’ne katıldı

MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Turgutlu ilçesindeki programında sürücü ve operatörlere yönelik verilen ‘Kullanıcı Seviyesi Bakım Eğitimi’ne katıldı. Genel Müdür Aslay, “17 ilçemizde dev araç filomuzla hemşehrilerimize hizmet veriyoruz. Hizmetlerimizin aksamaması için kurum içi eğitimlerle personelimizin donanımını yükseltiyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün vizyonu doğrultusunda Manisa’mız için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Burak Aslay, Turgutlu programı kapsamında Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanlığı tarafından verilen ‘Kullanıcı Seviyesi Bakım Eğitimi’ne de katıldı. Şube Müdürü Serdar Akdeniz’den yürüttükleri eğitim programı kapsamında bilgi alan Genel Müdür Aslay’a, Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Serpil Çakır, Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Fehmi Özcan, Depolar Sevk ve İdare Şube Müdür Vekili Tunca Doğan ile MASKİ İlçe Şefi Hüseyin Yelkenci eşlik etti.

MASKİ, dev araç filosuyla Manisalıların hizmetinde

MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, “17 ilçemizde dev araç filomuzla hemşehrilerimize hizmet veriyoruz. Hizmetlerimizin aksamaması için kurum içi eğitimlerle personelimizin donanımını yükseltiyoruz. Bu kapsamda, 17 ilçemizi de kapsayan ‘Kullanıcı Seviyesi Bakım Eğitimi’nin Turgutlu’daki programına katılarak hem bilgi aldık hem de personelimize başarılar diledik. Hem teorik hem de pratik eğitim verdiğimiz program kapsamında sürücü ve operatörlerimiz kullanıcı seviyesindeki arızalara müdahale edebilecek konuma geliyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün vizyonu doğrultusunda Manisa’mız için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.