İBT WEB

Geyve İlçe Müftüsü Okuyar’dan Bilecik İl Müftüsü Ali Erhun’a ziyaret

Genel 25.07.2020 - 09:34, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2100+ kez okundu.
 

Geyve İlçe Müftüsü Okuyar’dan Bilecik İl Müftüsü Ali Erhun’a ziyaret

Sakarya’nın Geyve İlçe Müftüsü Murat Okuyar, Bilecik İl Müftüsü Ali Erhun’u makamında ziyaret etti. Geyve İlçe Müftüsü Murat Okuyar ve Şef İsmail Ulu, Bilecik İl Müftülüğüne atanan Ali Erhun’u makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi. Gerçekleşen ziyarette Müftü Okuyar’la bir süre hasbıhal eden İl Müftü Erhun, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti.
Sakarya’nın Geyve İlçe Müftüsü Murat Okuyar, Bilecik İl Müftüsü Ali Erhun’u makamında ziyaret etti.
Geyve İlçe Müftüsü Murat Okuyar ve Şef İsmail Ulu, Bilecik İl Müftülüğüne atanan Ali Erhun’u makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi. Gerçekleşen ziyarette Müftü Okuyar’la bir süre hasbıhal eden İl Müftü Erhun, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.