İBT WEB

Giresun şehidi memleketine getirildi

24.08.2020 - 09:52, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2690+ kez okundu.
 

Giresun şehidi memleketine getirildi

Giresun’da sel felaketi sonucu hayatını kaybeden Uzman Çavuş Erdem Çıtır’ın cenazesi, Ordu’daki baba ocağına getirildi. Giresun ve ilçelerinde önceki gün etkili olan şiddetli yağışlar sonrası yaşanan, içinde bulunduğu askeri aracın Tirebolu-Doğankent yolunda menfezin çökmesi sonucu sele kapılan Jandarma Uzman Çavuş Erdem Çıtır’ın cenazesi, Çamaş ilçesi Danışman Mahallesi’ndeki baba ocağına helikopter ile getirildi. Şehit Uzman Çavuş Çıtır’ın Baba ocağı Türk bayrakları ile donatılırken, cenaze ise helallik alınmak üzere eve götürüldü. Şehit Uzman Çavuş Erdem Çıtır, ilçedeki stadyumda düzenlenen tören ve kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilecek.
Giresun’da sel felaketi sonucu hayatını kaybeden Uzman Çavuş Erdem Çıtır’ın cenazesi, Ordu’daki baba ocağına getirildi.
Giresun ve ilçelerinde önceki gün etkili olan şiddetli yağışlar sonrası yaşanan, içinde bulunduğu askeri aracın Tirebolu-Doğankent yolunda menfezin çökmesi sonucu sele kapılan Jandarma Uzman Çavuş Erdem Çıtır’ın cenazesi, Çamaş ilçesi Danışman Mahallesi’ndeki baba ocağına helikopter ile getirildi. Şehit Uzman Çavuş Çıtır’ın Baba ocağı Türk bayrakları ile donatılırken, cenaze ise helallik alınmak üzere eve götürüldü.
Şehit Uzman Çavuş Erdem Çıtır, ilçedeki stadyumda düzenlenen tören ve kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.