İBT WEB

Giresun’da aç kalan kurtlar şehir merkezine indi

Çevre (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.03.2022 - 18:09, Güncelleme: 13.03.2022 - 17:06 1823+ kez okundu.
 

Giresun’da aç kalan kurtlar şehir merkezine indi

Giresun’da aç kalan kurtlar şehir merkezine indi

Giresun’un Piraziz ilçesinde yiyecek bulamadıkları için şehir merkezine inen kurtlar güvenlik kamerası ile görüntülendi.İlçede bir süredir devam eden karın etkisiyle aç kalan kurt sürüsü, ilçenin Yenimahalle Karapınar mevkiine indi. Fındık bahçesinden geçen kurtlar, mahalledeki bir evin bahçesine kadar geldi. Kurtlar evin güvenlik kamerasına yansıdı.
Giresun’da aç kalan kurtlar şehir merkezine indi
Giresun’un Piraziz ilçesinde yiyecek bulamadıkları için şehir merkezine inen kurtlar güvenlik kamerası ile görüntülendi.
İlçede bir süredir devam eden karın etkisiyle aç kalan kurt sürüsü, ilçenin Yenimahalle Karapınar mevkiine indi. Fındık bahçesinden geçen kurtlar, mahalledeki bir evin bahçesine kadar geldi. Kurtlar evin güvenlik kamerasına yansıdı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.