İBT WEB

Gömeç İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Aköz:

09.06.2020 - 12:42, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2602+ kez okundu.
 

Gömeç İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Aköz:

Gömeç İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Aköz, öğretmenlerin kendi okullarında yada bulundukları illerdeki okullarda mesleki çalışmaları yapabileceklerini açıkladı. Aköz, Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), normalleşme süreci kapsamında 1 milyona yakın öğretmenin yaz dönemi mesleki çalışmalarının, 22-30 Haziran’da yüz yüze ve çevrim içi olarak düzenlenmesi kararlaştırıldı. Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının kontrol altına alınması için uzaktan eğitim süresinin 19 Haziran 2020’ye kadar uzatıldığını söyledi. 22-30 Haziran tarihleri arasında öğretmenlerimizin uygulayacakları yılsonu mesleki çalışma programı kapsamında Aköz, “Mesleki çalışmalar okulda yapılacak. Şehir dışında bulunan öğretmenler bulundukları il/ilçede katılabilecek. Kronik hastalıkları ile 24.haftadan itibaren hamile olan öğretmenler İdari İzinli sayılacak” diye konuştu.
Gömeç İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Aköz, öğretmenlerin kendi okullarında yada bulundukları illerdeki okullarda mesleki çalışmaları yapabileceklerini açıkladı.
Aköz, Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), normalleşme süreci kapsamında 1 milyona yakın öğretmenin yaz dönemi mesleki çalışmalarının, 22-30 Haziran’da yüz yüze ve çevrim içi olarak düzenlenmesi kararlaştırıldı. Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının kontrol altına alınması için uzaktan eğitim süresinin 19 Haziran 2020’ye kadar uzatıldığını söyledi.
22-30 Haziran tarihleri arasında öğretmenlerimizin uygulayacakları yılsonu mesleki çalışma programı kapsamında Aköz, “Mesleki çalışmalar okulda yapılacak. Şehir dışında bulunan öğretmenler bulundukları il/ilçede katılabilecek. Kronik hastalıkları ile 24.haftadan itibaren hamile olan öğretmenler İdari İzinli sayılacak” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.