İBT WEB

Göztepe de Tamer Tuna sesleri

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 05.10.2021 - 14:05, Güncelleme: 05.10.2021 - 14:05 1393+ kez okundu.
 

Göztepe de Tamer Tuna sesleri

Süper Lig takımlarından Göztepe de teknik direktör Tamer Tuna nın takımın başına getirileceği iddia edildi

Giresunspor yenilgisi, Göztepe'yi karıştırdı. Futbolseverler, Başkan Mehmet Sepil'e sert tepki gösterirken, futbolcuları da yuhaladı. Göztepe ile 5. maçında 4. yenilgisini alan Sırp hoca El Maestro'yla yolların ayrılabileceği iddia edildi. Kurmayların, takımın eski teknik direktörlerinden Tamer Tuna ile temas halinde olduğu ileri sürüldü.
Süper Lig takımlarından Göztepe de teknik direktör Tamer Tuna nın takımın başına getirileceği iddia edildi

Giresun spor yenilgisi, Göztepe'yi karıştırdı. Futbolseverler, Başkan Mehmet Sepil'e sert tepki gösterirken, futbolcuları da yuhaladı. Göztepe ile 5. maçında 4. yenilgisini alan Sırp hoca El Maestro'yla yolların ayrılabileceği iddia edildi. Kurmayların, takımın eski teknik direktörlerinden Tamer Tuna ile temas halinde olduğu ileri sürüldü.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.