İBT WEB

Güncer den Beyoğlu na ziyaret

Genel 23.03.2021 - 10:43, Güncelleme: 23.03.2021 - 10:43 3581+ kez okundu.
 

Güncer den Beyoğlu na ziyaret

Güncer’den Beyoğlu’na ziyaret

Güncer’den Beyoğlu’na ziyaret   Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Güncer beraberinde daire müdürleri ile birlikte Sokullu Mehmet Paşa İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Dilek Beyoğlu’na ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette LYKA Kütüphane ile ilgili işbirliğinden, Çocuk Hakları Birimi’ne kadar çok sayıda konuda fikir alışverişinde bulunuldu.    Başkan Yardımcısı Leyla Güncer, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Samet Servet, Tesisler Müdürü Şeniz Gedemen ve Kültür İşleri Müdürü Reşide Candan ile birlikte Sokullu Mehmet Paşa İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Dilek Beyoğlu’na ziyaret gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen ziyaret kapsamında çok sayıda konu hakkında görüş alışverişinde bulunulurken, Güncer, kütüphanenin işleyişi hakkında da bilgi aldı. Ziyaretlerde Lüleburgaz Belediyesi’nde kurulan Çocuk Hakları Birimi ile ilgili bilgi paylaşımı da yapıldı. Ziyarette Lüleburgaz Belediyesi’nin LYKA Kütüphane ilgili kütüphanecilik ve arşivcilik üzerine konular da görüşüldü. 
Güncer’den Beyoğlu’na ziyaret

Güncer’den Beyoğlu’na ziyaret

 

Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Güncer beraberinde daire müdürleri ile birlikte Sokullu Mehmet Paşa İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Dilek Beyoğlu’na ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette LYKA Kütüphane ile ilgili işbirliğinden, Çocuk Hakları Birimi’ne kadar çok sayıda konuda fikir alışverişinde bulunuldu. 

 

Başkan Yardımcısı Leyla Güncer, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Samet Servet, Tesisler Müdürü Şeniz Gedemen ve Kültür İşleri Müdürü Reşide Candan ile birlikte Sokullu Mehmet Paşa İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Dilek Beyoğlu’na ziyaret gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen ziyaret kapsamında çok sayıda konu hakkında görüş alışverişinde bulunulurken, Güncer, kütüphanenin işleyişi hakkında da bilgi aldı. Ziyaretlerde Lüleburgaz Belediyesi’nde kurulan Çocuk Hakları Birimi ile ilgili bilgi paylaşımı da yapıldı. Ziyarette Lüleburgaz Belediyesi’nin LYKA Kütüphane ilgili kütüphanecilik ve arşivcilik üzerine konular da görüşüldü. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.