İBT WEB

Güvenli Alışveriş İçin Pazaryerinde Sıkı Denetim

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 03.12.2021 - 08:48, Güncelleme: 03.12.2021 - 08:48 1147+ kez okundu.
 

Güvenli Alışveriş İçin Pazaryerinde Sıkı Denetim

Güvenli Alışveriş İçin Pazaryerinde Sıkı Denetim

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanlığına bağlı zabıta ekipleri, Perşembe Pazaryerinde denetimde bulundu. Zabıta ekipleri fiyat etiketlerini tek tek kontrol ederken, pazarcı esnafına fiyat etiketlerinin kesinlikle kilogram fiyatı gösterecek şekilde konulmasını gerektiğini belirtti. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanlığına bağlı zabıta ekipleri, vatandaşların daha rahat ve güvenilir bir ortamda alışverişlerini yapabilmeleri için denetimlerini sürdürüyor. Bu kapsamda kent merkezinde Perşembe Pazaryerinde denetimde bulunan ekipler fiyat etiketlerini tek tek kontrol etti, ‘yarım kilogram’ şeklinde düzenlenen etiketlerin ‘1 kilogram’ olarak düzeltilmesi konusunda uyarıda bulundu. Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanı Ersoy Vitaş, fiyat etiketi başta olmak üzere diğer hususlarda da zabıta ekiplerinin düzenli olarak denetime devam edeceklerini belirtti.  
Güvenli Alışveriş İçin Pazaryerinde Sıkı Denetim


Manisa Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanlığına bağlı zabıta ekipleri, Perşembe Pazar yerinde denetimde bulundu. Zabıta ekipleri fiyat etiketlerini tek tek kontrol ederken, pazarcı esnafına fiyat etiketlerinin kesinlikle kilogram fiyatı gösterecek şekilde konulmasını gerektiğini belirtti.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanlığına bağlı zabıta ekipleri, vatandaşların daha rahat ve güvenilir bir ortamda alışverişlerini yapabilmeleri için denetimlerini sürdürüyor. Bu kapsamda kent merkezinde Perşembe Pazar yerinde denetimde bulunan ekipler fiyat etiketlerini tek tek kontrol etti, ‘yarım kilogram’ şeklinde düzenlenen etiketlerin ‘1 kilogram’ olarak düzeltilmesi konusunda uyarıda bulundu. Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanı Ersoy Vitaş, fiyat etiketi başta olmak üzere diğer hususlarda da zabıta ekiplerinin düzenli olarak denetime devam edeceklerini belirtti.
 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.