İBT WEB

Güvercinlik Mahallesinde Dere Yatağı Temizlendi

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 14.01.2022 - 08:24, Güncelleme: 14.01.2022 - 08:24 1492+ kez okundu.
 

Güvercinlik Mahallesinde Dere Yatağı Temizlendi

Güvercinlik Mahallesinde Dere Yatağı Temizlendi

MASKİ Genel Müdürlüğü, Kula ilçesine bağlı Güvercinlik mahallesinde 2 kilometrelik dere temizlik çalışması gerçekleştirerek, bölgedeki tarım arazilerinin olası yağışlı havalarda taşkınlardan korunmasını sağladı. Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde yağışlar sonrasında yaşanabilecek olumsuz durumların önüne geçmek için dere temizliği çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Kula ilçesine bağlı Güvercinlik mahallesinde 2 kilometrelik dere temizlik çalışması yapıldı. Dere yatağında birikme yapan zararlı maddeler uzaklaştırıldı. Oluşabilecek birikmelere karşı önlem alındı. Biz istedik Cengiz Başkan yaptı Tarım arazileri arasından geçen derenin çiftçiler için önemli olduğunu söyleyen Güvercinlik Mahalle Muhtarı İsmail Delibay, “Vatandaşlarımızın kış aylarında ve yaz mevsiminde sıkıntı yaşamaması adına MASKİ Genel Müdürlüğümüz tarafından yapılan çalışmalardan çok memnunuz. Alınan önlemler sayesinde çiftçilerimiz rahat edecek. Her zaman bizlere bir telefon kadar yakın olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e çok teşekkür ediyoruz. Biz istedik sağ olsunlar hemen yaptılar. Hiçbir talebimizi karşılıksız bırakmıyorlar” dedi.  
Güvercinlik Mahallesinde Dere Yatağı Temizlendi


MASKİ Genel Müdürlüğü, Kula ilçesine bağlı Güvercinlik mahallesinde 2 kilometrelik dere temizlik çalışması gerçekleştirerek, bölgedeki tarım arazilerinin olası yağışlı havalarda taşkınlardan korunmasını sağladı.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde yağışlar sonrasında yaşanabilecek olumsuz durumların önüne geçmek için dere temizliği çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Kula ilçesine bağlı Güvercinlik mahallesinde 2 kilometrelik dere temizlik çalışması yapıldı. Dere yatağında birikme yapan zararlı maddeler uzaklaştırıldı. Oluşabilecek birikmelere karşı önlem alındı.
Biz istedik Cengiz Başkan yaptı
Tarım arazileri arasından geçen derenin çiftçiler için önemli olduğunu söyleyen Güvercinlik Mahalle Muhtarı İsmail Delibay, “Vatandaşlarımızın kış aylarında ve yaz mevsiminde sıkıntı yaşamaması adına MASKİ Genel Müdürlüğümüz tarafından yapılan çalışmalardan çok memnunuz. Alınan önlemler sayesinde çiftçilerimiz rahat edecek. Her zaman bizlere bir telefon kadar yakın olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e çok teşekkür ediyoruz. Biz istedik sağ olsunlar hemen yaptılar. Hiçbir talebimizi karşılıksız bırakmıyorlar” dedi.
 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.