İBT WEB

Haaland Türkiye Maçında Forma Giyemeyecek

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 05.10.2021 - 11:47, Güncelleme: 05.10.2021 - 11:47 1452+ kez okundu.
 

Haaland Türkiye Maçında Forma Giyemeyecek

Haaland Türkiye Maçında Forma Giyemeyecek

Borussia Dortmund teknik direktörü Marco Rose, sakatlığı bulunan Erling Haaland'ın milli takıma gitmeyeceğini açıklamıştı. Daha sonra Norveç kanadından yapılan açıklamada Haaland'ın durumunun milli takımca tekrar gözden geçirileceği ifade edilmişti. Haaland, bu belirsizliğe son noktayı koydu. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan yıldız golcü; Norveç'in Türkiye ve Karadağ ile oynayacağı Dünya Kupası eleme maçlarında forma giyemeyeceğini şu sözlerle ifade etti: Norveç Milli Takımı'nın maçlarında oynayamayacağım için üzgünüm. Kendimi daha iyi hissediyordum ama oynamam mümkün değil. Norveç'e bol şans Alexander Sörloth da Norveç Milli Takımı'nın kadrosuna sakatlığı sebebiyle alınmamıştı. Türkiye-Norveç maçı, 8 Ekim Cuma günü, saat 21.45'te Fenerbahçe Ülker Stadı'nda oynanacak. Ay-yıldızlılar, elemelerde 11 Ekim Pazartesi günü deplasmanda Letonya'ya konuk olacak.
Haaland Türkiye Maçında Forma Giyemeyecek

Borussia Dortmund teknik direktörü Marco Rose, sakatlığı bulunan Erling Haaland'ın milli takıma gitmeyeceğini açıklamıştı. Daha sonra Norveç kanadından yapılan açıklamada Haaland'ın durumunun milli takımca tekrar gözden geçirileceği ifade edilmişti. Haaland, bu belirsizliğe son noktayı koydu. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan yıldız golcü; Norveç'in Türkiye ve Karadağ ile oynayacağı Dünya Kupası eleme maçlarında forma giyemeyeceğini şu sözlerle ifade etti:  Norveç Milli Takımı'nın maçlarında oynayamayacağım için üzgünüm. Kendimi daha iyi hissediyordum ama oynamam mümkün değil. Norveç'e bol şans Alexander Sörloth da Norveç Milli Takımı'nın kadrosuna sakatlığı sebebiyle alınmamıştı. Türkiye- Norveç maçı, 8 Ekim Cuma günü, saat 21.45'te Fenerbahçe Ülker Stadı'nda oynanacak. Ay-yıldızlılar, elemelerde 11 Ekim Pazartesi günü deplasmanda Letonya'ya konuk olacak.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.