İBT WEB

Hacı adayları Arafat’tan Müzdelife’ye hareket etti

Genel 30.07.2020 - 16:54, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3308+ kez okundu.
 

Hacı adayları Arafat’tan Müzdelife’ye hareket etti

Haccın en önemli şartlarından Arafat vakfesini tamamlayan hacı adayları, Müzdelife’ye doğru hareket etti. Haccın en önemli şartlarından Arafat vakfesini tamamlayan hacı adayları Müzdelife’ye doğru hareket etti. Hacı adayları Arafat’taki Nimrah Camii’nde öğle ve ikindi namazlarını kılmasının ardından güneşin batışıyla birlikte Arafat’tan Müzdelife’ye hareket etmeye başladı. Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanı Muhammed Salih, yaptığı açıklamada hacı adaylarının gruplar halinde Müzdelife’ye hareket edeceğini aktardı. Hacı adayları, Müzdelife’de şeytan taşlamada kullanacakları taşları toplayıp 1 gece geçirdikten sonra sabaha doğru Mina’ya hareket edecek. Mina’da ise küçük, orta ve büyük şeytanlar taşlanacak.
Haccın en önemli şartlarından Arafat vakfesini tamamlayan hacı adayları, Müzdelife’ye doğru hareket etti.
Haccın en önemli şartlarından Arafat vakfesini tamamlayan hacı adayları Müzdelife’ye doğru hareket etti. Hacı adayları Arafat’taki Nimrah Camii’nde öğle ve ikindi namazlarını kılmasının ardından güneşin batışıyla birlikte Arafat’tan Müzdelife’ye hareket etmeye başladı. Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanı Muhammed Salih, yaptığı açıklamada hacı adaylarının gruplar halinde Müzdelife’ye hareket edeceğini aktardı. Hacı adayları, Müzdelife’de şeytan taşlamada kullanacakları taşları toplayıp 1 gece geçirdikten sonra sabaha doğru Mina’ya hareket edecek. Mina’da ise küçük, orta ve büyük şeytanlar taşlanacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.