İBT WEB

Hacivat ile Karagöz den anlamlı mesaj

Sanat (TG) - Tarsus Gazetesi | 21.04.2021 - 15:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 15:05 2772+ kez okundu.
 

Hacivat ile Karagöz den anlamlı mesaj

Hacivat ile Karagöz den anlamlı mesaj

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin her akşam online olarak gerçekleştirdiği Ramazan eğlenceleri devam ediyor. Düşevi Tiyatro'sunun sahnelediği 'Karagöz ile Hacivat' canlı performans gösterisi izleyenlere keyifli saatler yaşattı.  Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Ramazan Etkinlikleri; bu yıl pandemi koşulları nedeniyle çevrimiçi olarak gerçekleştiriliyor. Özel Tiyatroları desteklemeyi de amaçlayan etkinlikler her akşam farklı gösterilerle devam ediyor.  ANLAMLI MESAJLAR Dün akşam evlere konuk olan Düşevi Tiyatro Grubu’nun canlı performansı ‘Hacivat ile Karagöz’ ilgiyle izlendi.  Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesapları ve Kanal V ekranlarından izleyiciyle buluşan Hacivat ile Karagöz kahramanları gösteri boyunca çocuklara anlamlı mesajlar verdi. Hacivat ile Karagöz’ün dilinden pandemi önlemleri, sosyal mesafe kuralları eğlenceli bir şekilde anlatıldı. ÇEVRİMİÇİ ETKİNLİKLER Ramazan ruhunu yaşatmak amacıyla özel olarak hazırlanan ve farklı tiyatro gruplarının yer aldığı “Çevrimiçi Ramazan Eğlenceleri” Ramazan ayı boyunca her akşam saat 18.00’da ABB TV Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Medya Hesapları ve Kanal V’den canlı olarak yayınlanıyor.   RAMAZAN ETKİNLİKLERİNDE BU HAFTA   Ramazan 9. Gün     21.04.2021    - İllüzyon Gösterisi     - Beyoğlu Sanat  Ramazan 10. Gün     22.04.2021    - Origami Atölyesi    - Mavi Bisiklet Tiyatro Ramazan 11. Gün     23.04.2021    - Trakya Yöresi Oyunları     - Kırmızı Kalem  Ramazan 12. Gün     24.04.2021    - Cambazhane ve Kukla Etkinlikleri - Tiyatro Fayton Ramazan 13. Gün     25.04.2021    - Ruha İşleyen Nameler ( Alaturka)- Penguen Sanat  Ramazan 14. Gün    26.04.2021 -    Aşık ile Maşuk Dans Gösterimi ve Hikayesi - Mavi      Bisiklet Tiyatro  
Hacivat ile Karagöz den anlamlı mesaj

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin her akşam online olarak gerçekleştirdiği Ramazan eğlenceleri devam ediyor. Düşevi Tiyatro'sunun sahnelediği 'Karagöz ile Hacivat' canlı performans gösterisi izleyenlere keyifli saatler yaşattı. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Ramazan Etkinlikleri; bu yıl pandemi koşulları nedeniyle çevrimiçi olarak gerçekleştiriliyor. Özel Tiyatroları desteklemeyi de amaçlayan etkinlikler her akşam farklı gösterilerle devam ediyor. 

ANLAMLI MESAJLAR

Dün akşam evlere konuk olan Düşevi Tiyatro Grubu’nun canlı performansı ‘Hacivat ile Karagöz’ ilgiyle izlendi.  Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesapları ve Kanal V ekranlarından izleyiciyle buluşan Hacivat ile Karagöz kahramanları gösteri boyunca çocuklara anlamlı mesajlar verdi. Hacivat ile Karagöz’ün dilinden pandemi önlemleri, sosyal mesafe kuralları eğlenceli bir şekilde anlatıldı.

ÇEVRİMİÇİ ETKİNLİKLER

Ramazan ruhunu yaşatmak amacıyla özel olarak hazırlanan ve farklı tiyatro gruplarının yer aldığı “Çevrimiçi Ramazan Eğlenceleri” Ramazan ayı boyunca her akşam saat 18.00’da ABB TV Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Medya Hesapları ve Kanal V’den canlı olarak yayınlanıyor.

 

RAMAZAN ETKİNLİKLERİNDE BU HAFTA

 

Ramazan 9. Gün     21.04.2021    - İllüzyon Gösterisi     - Beyoğlu Sanat 

Ramazan 10. Gün     22.04.2021    - Origami Atölyesi    - Mavi Bisiklet Tiyatro

Ramazan 11. Gün     23.04.2021    - Trakya Yöresi Oyunları     - Kırmızı Kalem 

Ramazan 12. Gün     24.04.2021    - Cambazhane ve Kukla Etkinlikleri - Tiyatro Fayton Ramazan 13. Gün     25.04.2021    - Ruha İşleyen Nameler ( Alaturka)- Penguen Sanat 

Ramazan 14. Gün    26.04.2021 -    Aşık ile Maşuk Dans Gösterimi ve Hikayesi - Mavi      Bisiklet Tiyatro

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.