İBT WEB

Hafızlık ve Kur’an-ı Kerim’i yüzünden güzel okuma yarışması düzenlendi

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.04.2022 - 10:39, Güncelleme: 06.04.2022 - 10:35 1445+ kez okundu.
 

Hafızlık ve Kur’an-ı Kerim’i yüzünden güzel okuma yarışması düzenlendi

Hafızlık ve Kur’an-ı Kerim’i yüzünden güzel okuma yarışması düzenlendi

Erzincan’da Hizmet İçi Hafızlık ve Kur’an-ı Kerim’i yüzünden güzel okuma yarışması düzenlendi.2022 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri çerçevesinde, Diyanet İşleri Başkanlığınca önceden planlanan ve gerçekleştirilen kurumsal yarışmalardan Hafızlık ve Kur’an-ı Kerim’i Yüzünden Güzel Okuma yarışmaları Erzincan İl MÜftülüğü kütüphanesinde gerçekleştirildi.Hafızlık yarışmasında birinciliği Recep Demir Yatılı Erkek Kur’an Kursu yönetici ve öğreticisi Muhammet Budak, ikinciliği ise Terzibaba Camii İmam Hatibi Ersoy Satılmış elde etti.Kur’an-ı Kerim’i Yüzünden Güzel Okuma Yarışmasında ise birinciliği kent merkezinde bulunan Akşemseddin Camii İmam Hatibi Murat Ayhan, ikinciliği ise Saliha Hatun Camii Müezzin Kayyımı Hatem Tarık Tercan elde etti.
Hafızlık ve Kur’an-ı Kerim’i yüzünden güzel okuma yarışması düzenlendi
Erzincan’da Hizmet İçi Hafızlık ve Kur’an-ı Kerim’i yüzünden güzel okuma yarışması düzenlendi.
2022 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri çerçevesinde, Diyanet İşleri Başkanlığınca önceden planlanan ve gerçekleştirilen kurumsal yarışmalardan Hafızlık ve Kur’an-ı Kerim’i Yüzünden Güzel Okuma yarışmaları Erzincan İl MÜftülüğü kütüphanesinde gerçekleştirildi.
Hafızlık yarışmasında birinciliği Recep Demir Yatılı Erkek Kur’an Kursu yönetici ve öğreticisi Muhammet Budak, ikinciliği ise Terzibaba Camii İmam Hatibi Ersoy Satılmış elde etti.
Kur’an-ı Kerim’i Yüzünden Güzel Okuma Yarışmasında ise birinciliği kent merkezinde bulunan Akşemseddin Camii İmam Hatibi Murat Ayhan, ikinciliği ise Saliha Hatun Camii Müezzin Kayyımı Hatem Tarık Tercan elde etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.