İBT WEB

Hakkari Golazüryana ilk kazma vuruldu

20.09.2020 - 09:28, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3724+ kez okundu.
 

Hakkari Golazüryana ilk kazma vuruldu

Hakkari Belediyesi 2020-2023 “Değişim ve Dönüşüm Projesi” ile Hakkari’ye yeni alanlar kazandırmaya devam ediyor. Merzan Mahallesinde bulunan tarihi Golazüryan Sosyal Tesis Projesi için ilk kazma vuruldu. Değişim ve dönüşüm’ projesi kapsamında halka açılması beklenen Golazüryan Sosyal Tesisi için çalışmalar devam ediyor. Golazüryan’da yapılacak tesisler için ilgili firma tarafından çalışmalar başlatılarak ilk kazma vurulmaya başlandı.
Hakkari Belediyesi 2020-2023 “Değişim ve Dönüşüm Projesi” ile Hakkari’ye yeni alanlar kazandırmaya devam ediyor.
Merzan Mahallesinde bulunan tarihi Golazüryan Sosyal Tesis Projesi için ilk kazma vuruldu. Değişim ve dönüşüm’ projesi kapsamında halka açılması beklenen Golazüryan Sosyal Tesisi için çalışmalar devam ediyor. Golazüryan’da yapılacak tesisler için ilgili firma tarafından çalışmalar başlatılarak ilk kazma vurulmaya başlandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.