İBT WEB

Hakkari köylerinde Mayıs ayında kar sürprizi

Çevre (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.05.2022 - 13:32, Güncelleme: 07.05.2022 - 13:15 2156+ kez okundu.
 

Hakkari köylerinde Mayıs ayında kar sürprizi

Hakkari köylerinde Mayıs ayında kar sürprizi

Hakkari’nin Geçitli köyünde aniden bastıran kar yağışı nedeniyle her taraf beyaza büründü.Hakkari ve ilçelerde belirli aralıklarla etkisini sürdüren yağmur yerini yüksek kesimlerde kar yağışına bıraktı. havaların ısınmasıyla birlikte sobalarını kaldıran birçok vatandaşın, yeniden etkisini gösteren soğuklar nedeniyle tekrar sobalarını kurdular. Hakkari bölgesinde bir haftadan beridir etkili olan yağmur, yüksek kesimlerde yerini kar yağışına bıraktı. Merkezden 20 kilometre uzaklıkta bulunan Geçitli köyü bölesinde kar yağışı nedeniyle her taraf beyaza büründü. Mayıs ayına rağmen kar yağışına hazırlıksız yakalanan köylüler, büyük şaşkınlık yaşadıklarını ifade ederek, kar berekettir deyip sosyal medya hesaplarında paylaştılar.
Hakkari köylerinde Mayıs ayında kar sürprizi
Hakkari’nin Geçitli köyünde aniden bastıran kar yağışı nedeniyle her taraf beyaza büründü.
Hakkari ve ilçelerde belirli aralıklarla etkisini sürdüren yağmur yerini yüksek kesimlerde kar yağışına bıraktı. havaların ısınmasıyla birlikte sobalarını kaldıran birçok vatandaşın, yeniden etkisini gösteren soğuklar nedeniyle tekrar sobalarını kurdular. Hakkari bölgesinde bir haftadan beridir etkili olan yağmur, yüksek kesimlerde yerini kar yağışına bıraktı. Merkezden 20 kilometre uzaklıkta bulunan Geçitli köyü bölesinde kar yağışı nedeniyle her taraf beyaza büründü. Mayıs ayına rağmen kar yağışına hazırlıksız yakalanan köylüler, büyük şaşkınlık yaşadıklarını ifade ederek, kar berekettir deyip sosyal medya hesaplarında paylaştılar.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.