İBT WEB

Hakkari’de dezenfekte çalışması

24.09.2020 - 06:22, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3676+ kez okundu.
 

Hakkari’de dezenfekte çalışması

Hakkari Belediyesi tarafından başlatılan dezenfekte ve yol yıkama çalışmaları aralıksız devam ediyor. Hakkari Valiliğinin almış olduğu korona virüs tedbirleri kapsamındaki denetim ve dezenfekte çalışmaları sürüyor. Hakkari Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerince cadde ve sokaklar geceli gündüzlü köpüklü suyla yıkanırken, Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri ise akabinde hemen dezenfektan çalışmaları yapıyor. Kentin birçok noktası belediye ekipleri tarafından büyük bir özenle dezenfekte ediliyor. Çalışmalardan memnun kalan vatandaşlar da, cadde ve sokaklardaki doğalgaz döşeme çalışmalarının tamamlanması ile birlikte rahat bir yola kavuşacaklarını belirttiler.
Hakkari Belediyesi tarafından başlatılan dezenfekte ve yol yıkama çalışmaları aralıksız devam ediyor.
Hakkari Valiliğinin almış olduğu korona virüs tedbirleri kapsamındaki denetim ve dezenfekte çalışmaları sürüyor. Hakkari Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerince cadde ve sokaklar geceli gündüzlü köpüklü suyla yıkanırken, Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri ise akabinde hemen dezenfektan çalışmaları yapıyor.
Kentin birçok noktası belediye ekipleri tarafından büyük bir özenle dezenfekte ediliyor. Çalışmalardan memnun kalan vatandaşlar da, cadde ve sokaklardaki doğalgaz döşeme çalışmalarının tamamlanması ile birlikte rahat bir yola kavuşacaklarını belirttiler.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.