İBT WEB

Hakkari’de içme suyu için sondaj çalışması

31.08.2020 - 11:12, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 4209+ kez okundu.
 

Hakkari’de içme suyu için sondaj çalışması

Hakkari Belediyesi tarafından kentte kışın azalan içme suyu miktarını arttırmak için sondaj çalışması başlatıldı. Hakkari Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri, kentin içme suyu ihtiyacını karşılamak ve kışın azalan su miktarını arattırmak üzere çalışma başlatıldı. Merzan Mahallesi’nde 10 adet sondaj çalışması başlattıklarını belirten belediye yetkilileri, şehirde kışın su sıkıntısı yaşanmaması için ellerinde geleni yaptıklarını ifade ettiler.
Hakkari Belediyesi tarafından kentte kışın azalan içme suyu miktarını arttırmak için sondaj çalışması başlatıldı.
Hakkari Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri, kentin içme suyu ihtiyacını karşılamak ve kışın azalan su miktarını arattırmak üzere çalışma başlatıldı. Merzan Mahallesi’nde 10 adet sondaj çalışması başlattıklarını belirten belediye yetkilileri, şehirde kışın su sıkıntısı yaşanmaması için ellerinde geleni yaptıklarını ifade ettiler.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.