İBT WEB

Hakkari’de şehir merkezine inen aç kurtlar köpeği parçaladı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.03.2022 - 12:00, Güncelleme: 13.03.2022 - 11:48 1442+ kez okundu.
 

Hakkari’de şehir merkezine inen aç kurtlar köpeği parçaladı

Hakkari’de şehir merkezine inen aç kurtlar köpeği parçaladı

Hakkari kent merkezine inen kurt sürüsü, bir kangal köpeğini parçaladı.Biçer Mahallesi’ne inen aç kurtlar, akşam saatlerinde kimsenin bulunmadığı bir saatte kangal köpeğine saldırdı. Köpeğin kurtlardan artan parçalarını görünce dehşete düşen hayvanın sahibi, aç kurtlara bir çare bulunmasını istedi.Hakkari’de son günlerde kent merkezinin değişik mahallelerinde kurtların göründüğünü belirten vatandaşlar, dağda yiyecek bulamayan kurtların insanlara da saldırabileceğini ifade ettiler.
Hakkari’de şehir merkezine inen aç kurtlar köpeği parçaladı
Hakkari kent merkezine inen kurt sürüsü, bir kangal köpeğini parçaladı.
Biçer Mahallesi’ne inen aç kurtlar, akşam saatlerinde kimsenin bulunmadığı bir saatte kangal köpeğine saldırdı. Köpeğin kurtlardan artan parçalarını görünce dehşete düşen hayvanın sahibi, aç kurtlara bir çare bulunmasını istedi.
Hakkari’de son günlerde kent merkezinin değişik mahallelerinde kurtların göründüğünü belirten vatandaşlar, dağda yiyecek bulamayan kurtların insanlara da saldırabileceğini ifade ettiler.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.