İBT WEB

Hamsi bitti, tezgahları istavrit ve mezgit süsledi

Çevre (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.03.2022 - 15:29, Güncelleme: 20.03.2022 - 13:49 1725+ kez okundu.
 

Hamsi bitti, tezgahları istavrit ve mezgit süsledi

Hamsi bitti, tezgahları istavrit ve mezgit süsledi

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde hamsinin tükenmesiyle balıkçı tezgahlarını istavrit ve mezgit süslemeye başladı.Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde balıkçı tezgahlarında hamsi tükenirken istavrit ve mezgit yerini almaya başladı. Balıkçı tezgahlarında mezgit 30 TL, iri mezgit 40 TL, istavrit 25 TL, barbunya 25 TL’ye satışa sunuluyor. Balıkçılar, hava koşulları sebebiyle de birçok balıkçının açılmadığını ve Karadeniz’de avlanmanın olmadığını söyleyerek, mezgit ve istavritin satıldığını ifade etti.
Hamsi bitti, tezgahları istavrit ve mezgit süsledi
Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde hamsinin tükenmesiyle balıkçı tezgahlarını istavrit ve mezgit süslemeye başladı.
Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde balıkçı tezgahlarında hamsi tükenirken istavrit ve mezgit yerini almaya başladı. Balıkçı tezgahlarında mezgit 30 TL, iri mezgit 40 TL, istavrit 25 TL, barbunya 25 TL’ye satışa sunuluyor. Balıkçılar, hava koşulları sebebiyle de birçok balıkçının açılmadığını ve Karadeniz’de avlanmanın olmadığını söyleyerek, mezgit ve istavritin satıldığını ifade etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.