İBT WEB

Harçlıkları ve burs paraları ile 55 aileye gıda yardımı yaptılar

Genel 16.05.2020 - 11:35, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2966+ kez okundu.
 

Harçlıkları ve burs paraları ile 55 aileye gıda yardımı yaptılar

Kayseri’nin Develi ilçesinde üniversite öğrencileri harçlıkları ve burs paraları ile 55 aileye gıda yardımı yaptı. Develi ilçesinde 6 üniversite öğrencisinin, Ramazan ayında yaptığı hayır vatandaşları duygulandırdı. Bir araya gelen üniversiteliler, harçlıklarından ve burslarından biriktirdikleri paralar ile 55 aileye gıda yardımı yaptı. Aileleri tek tek gezerek gıda kolilerini ileten öğrenciler, takdir topaldı.
Kayseri’nin Develi ilçesinde üniversite öğrencileri harçlıkları ve burs paraları ile 55 aileye gıda yardımı yaptı.
Develi ilçesinde 6 üniversite öğrencisinin, Ramazan ayında yaptığı hayır vatandaşları duygulandırdı. Bir araya gelen üniversiteliler, harçlıklarından ve burslarından biriktirdikleri paralar ile 55 aileye gıda yardımı yaptı. Aileleri tek tek gezerek gıda kolilerini ileten öğrenciler, takdir topaldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.