İBT WEB

Hasan Ali ile Vedat 11’de

Siyaset 16.06.2020 - 17:22, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3166+ kez okundu.
 

Hasan Ali ile Vedat 11’de

Fenerbahçe’de sakatlığı son bulan Vedat Muriqi ile sarı kart cezası sona eren Hasan Ali Kaldırım, Trabzonspor maçında ilk 11’de görev aldı. Fenerbahçe’de Süper Lig’in 27. haftasında oynanan Kayserispor maçında sarı kart cezası bulunduğu için görev alamayan Hasan Ali Kaldırım ile sakatlığı geçen ve lig maçında oyuna sonradan dahil olan Vedat Muriqi Trabzonspor karşılaşmasında ilk 11’de şans buldu.
Fenerbahçe’de sakatlığı son bulan Vedat Muriqi ile sarı kart cezası sona eren Hasan Ali Kaldırım, Trabzonspor maçında ilk 11’de görev aldı.
Fenerbahçe’de Süper Lig’in 27. haftasında oynanan Kayserispor maçında sarı kart cezası bulunduğu için görev alamayan Hasan Ali Kaldırım ile sakatlığı geçen ve lig maçında oyuna sonradan dahil olan Vedat Muriqi Trabzonspor karşılaşmasında ilk 11’de şans buldu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.